woman sitting at table

BEDRIJFS TRAININGEN

Een andere manier om voor uw ingenieurs te zorgen

Onze bedrijfsprogramma's zijn ontworpen om samenwerking, leiderschap en persoonlijke groei binnen uw team te bevorderen. Elk van onze programma's kan op maat worden aangepast om perfect aan te sluiten bij de doelstellingen van uw bedrijf.

Wanneer uw organisatie investeert in de soft skills en het welzijn van uw ingenieurs, geniet u van de positieve resultaten die dit met zich meebrengt.

Ontdek ons uitgebreide aanbod en neem contact met ons op voor meer informatie. 


Open trainingen als bedrijfsprogramma

Bepaalde open trainingen kunnen als specifiek bedrijfsprogramma worden georganiseerd. We kunnen dan de opzet van het programma bijsturen in functie van de noden van het bedrijf via een persoonlijk afstemmingsgesprek. Voor deze trainingen, gebruik de volgende links :

  • Training assertief en verbindend communiceren: Leren authentiek en verbindend communiceren kan wonderen doen in een organisatie. Als je weet hoe, dan kan je rekening houden met zowel je eigen behoeften als die van anderen. Hierdoor wordt samenwerken en elkaar ondersteunen motiverend. Dat leidt uiteindelijk tot verrijking voor beide partijen.
  • Training beginnende leiders: Je leert vaardigheden aan die het geven van leiding/coördineren van taken, vereisen. De focus ligt op het ontwikkelen van zelfkennis en soft skills. Het traject is ontwikkeld voor beginnend leidinggevenden.
  • Traject verbindend en authentiek leiderschap : Ontdek welk type leiderschap het beste bij jou en je unieke context past. Leer hoe je kwetsbaarheid en visie effectief kunt combineren en krijg inzicht in de aspecten waar jij als leider rekening mee moet houden, gebaseerd op jouw eigen unieke persoonlijkheid en ervaringen.
  • Training coachend leidinggeven voor ingenieurs: Coachende vaardigheden zijn  essentiële vaardigheden die jij, als leider of als senior ingenieur, kan gebruiken om de communicatie, relaties en empathie te verbeteren en om jouw medewerkers of collega's te helpen groeien vanuit hun eigen potentieel.  
  • Workshop burn-out en bore-out voor managers: Als manager is het belangrijk om aandacht  te hebben voor het welzijn van je werknemers.  In deze workshop leer je hoe je een burn-out (of bore-out) kunt  herkennen en welke signalen je als manager of collega kunt opvangen, hoe je er mee aan de slag gaat en nog veel meer.  

Specifiek bedrijfsprogramma's of meer diepgaand maatwerk :

group of people using laptop computer

Teambuilding

Als leidinggevende wil je de productiviteit van je team terug opkrikken en het zelfsturend vermogen van het team verhogen. De werktevredenheid van de werknemers staat voorop en je wil een positieve uitstraling creëren...    

Teambuilding PLUS / Met je Team de Natuur in

We gaan samen aan de slag in een veilige omgeving: dat werkt inspirerend en bevrijdend! De natuur is onze spiegel en een krachtige leermeester.

 

 
 

Radical Collaboration ®

Radical Collaboration® richt zich op bedrijven die hun interne samenwerking op een constructieve manier willen verbeteren. Het vermogen om succesvolle samenwerkingsrelaties op te bouwen is cruciaal.

Ons programma is beschikbaar voor alle medewerkers en hun leidinggevenden, en is internation


 
 

MIX & MATCH groeipakket

Wil je duurzame resultaten behalen uit coachings en trainingen?

Dan kun je bij ons terecht voor een op maat gemaakt pakket rond coaching, training van softskills en interne mobiliteit.

We identificeren de behoeften en stellen een aanbod samen dat aansluit bij de specifieke behoeften van jouw organisatie.

 

 
 

Welzijnstraject

Zorg goed voor je medewerkers, en zij zullen goed voor jou zorgen!

Met ons welzijnstraject helpen we je bij het nemen van maatregelen die aansluiten bij de filosofie van je bedrijf en die inspelen op de behoeften van je medewerkers.

 
 

Outplacement

Ontslag is voor alle betrokken partijen een vervelende situatie.

Maar we zien het ook als een kans om een meer geschikte baan of werkomgeving te vinden en om aan persoonlijke ontwikkeling te werken. Door middel van outplacement kan de ingenieur sterker uit deze situatie komen en kan het bedrijf zijn reputatie hoog houden door een bureau in te schakelen dat zich richt op kwaliteit. 

Propel your engineering career.

Beslis zelf hoe je wil groeien als mens en in je functie.

VDAB Loopbaancheque

Praktisch

De duur van onze coachingstrajecten varieert en is afhankelijk van jouw functie, je uitgangspositie en je doelstellingen. We stellen het coachingstraject samen op basis van jouw persoonlijke doelen. Indien nodig kunnen we persoonlijke begeleiding aanvullen met workshops die passen bij jouw behoeften en doelen.

Onze coachingstrajecten kunnen in aanmerking komen voor de loopbaancheques van de Vlaamse overheid. Dit betekent dat je voor slechts €90 zeven uur professionele coaching kan krijgen (met een werkelijke waarde van €1174).

Klik hier voor meer info op de VDAB website.

Ik wens een gratis kennismakings​​gesprek

KMO-Portefeuille

Praktisch

Als beoefenaar van een vrij beroep, kleine onderneming of middelgrote onderneming kun je aanspraak maken op overheidssteun van 20% of 30% wanneer je investeert in opleidingen of adviezen voor jezelf of je werknemers.

Klik hier voor meer info over KMO-P op de Vlaio website.


Ik wens een gratis kennismakingsgesp​​rek