Jobadvies voor de ingenieur

Plan je gratis infogesprek bij een ingenieurscoach.

Coaching voor en door ingenieurs

PROPEL, dat is coaching en training voor en door ingenieurs en hogere technische profielen. Wij zijn het loopbaancentrum voor mensen met een technische achtergrond en leidinggevende functie die hun volle potentieel willen benutten en zich goed willen voelen in hun vel.

Onze professionele coaches met ingenieursachtergrond bieden de coaching aan in het hele Vlaamse land. Waar nodig passen we onze agenda aan, aan die van jou.

We helpen je daadkrachtig en gericht. En tegelijk beantwoorden we de vraag achter de vraag.

Door de steun van de VDAB vraagt de loopbaanbegeleiding dankzij de loopbaancheques een minimale investering van jou. 

Je besteedt in totaal slechts €90 voor 7 u professioneel advies en coaching. 

Leg je carrière uitdaging aan ons voor en ga naar huis met concreet inzicht in een gratis adviesgesprek.

Plan je GRATIS adviesgesprek​​


Contacteer ons voor een gratis kennismakingsgesprek met een ingenieurscoach.

 

Overwin je jobuitdagingen

Twijfel je of je de tijd kunt vinden? Denk je dat je niet geholpen kunt worden? Of denk je "het is toch overal iets"? Laat deze gedachten los.

De waarheid is dat we allemaal blinde vlekken hebben en dat het vragen om advies op elk niveau een slimme zet is. Als coach én collega-ingenieur zijn we getraind om je te helpen die cruciale klik te maken. We zijn je klankbord, spiegel en sparringpartner.

Gun jezelf de kans op nieuwe inzichten en een frisse ervaring. Zet de eerste stap naar professionele groei en ontdek hoe coaching je kan ondersteunen.Bekijk de getuigenis van ingenieur An over haar traject tijdens loopbaanbegeleiding door PROPEL.

 
 

Jobcoaching voor ingenieur Maarten

Maarten is ingenieur en hij getuigt over het traject dat hij aflegde in loopbaanbegeleiding en de bijzondere service die hij genoot.

Hij kwam versterkt uit de loopbaanbegeleiding en wist perfect wat hem te doen stond.

Gratis kennismaking aanvragen​​

VDAB loopbaancheque

De duur van onze coachingstrajecten varieert en is afhankelijk van jouw functie, je uitgangspositie en je doelstellingen. We stellen het coachingstraject samen op basis van jouw persoonlijke doelen. Indien nodig kunnen we persoonlijke begeleiding aanvullen met trainingen die passen bij jouw behoeften en doelen.

Onze coachingstrajecten kunnen in aanmerking komen voor de loopbaancheques van de Vlaamse overheid. Dit betekent dat je voor slechts €90 zeven uur professionele coaching kan krijgen (met een werkelijke waarde van €1.271).

Klik hier voor meer info over de reglementering van de Vlaamse overheid.

Ik wens een gratis kennismakingsgesprek