OPEN TRAININGEN

Je kennis, visie, gedrag verbreden in open trainingen.

Onze open trainingen bieden bedrijven de mogelijkheid om ingenieurs in te schrijven voor trainingen die op vaste momenten  staan gepland. Deze trainingen zijn ideaal voor het vergroten van de kennis, vaardigheden van uw teamleden op een flexibele manier. 

Wij bieden een aantal open trainingen aan om jouw functioneren, leiderschap, welzijn en mentale gezondheid te verbeteren en te groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Ook bieden we trajecten aan om jouw communicatievaardigheden, leiderschap en/of contextuele gevoeligheid op een hoger niveau te tillen. 


Workshop: Burn-out en Bore-out voor Managers

Als manager is het belangrijk om  aandacht  te hebben voor het welzijn van je werknemers en op te letten.  In deze workshop leer je hoe je een burn-out (of bore-out) kunt  herkennen  en welke signalen je als manager of collega kunt opvangen.    
 

man in orange and white striped polo shirt beside woman in black and white floral dress

Training: Coachende Vaardigheden voor Preventie Adviseurs

Als Preventie Adviseur neem je een bijzondere positie in binnen het netwerk van een onderneming. Je wil mensen meekrijgen in het veiligheid- en welzijns- verhaal. Dat vraagt om het beste in mensen te kunnen aanspreken. Coachende vaardigheden zijn in dat perspectief essentiële vaardigheden!  

Training: Coachend Leidinggeven voor ingenieurs

Coachende vaardigheden zijn  essentiële vaardigheden die jij, als leider of als senior medewerker, kan gebruiken om de communicatie, relaties en empathie te verbeteren en om jouw medewerkers of collega's te helpen groeien vanuit hun eigen potentieel.  

Traject: van Stress en Burn-out naar Veerkracht

We werken rond zes thema's: zelfzorg, de juiste verantwoordelijkheid nemen, grenzen trekken, patronen herkennen, perfectionisme en pleasergedrag.

Een hartverwarmend groepstraject in de natuur, binnen of digitaal

Assertief en Verbindend Communiceren

Leren authentiek en verbindend communiceren kan wonderen doen in een organisatie. Als je weet hoe, dan kan je rekening houden met zowel je eigen behoeften als die van anderen. Hierdoor wordt samenwerken en elkaar ondersteunen een motivatie. Dat leidt uiteindelijk tot verrijking voor beide partijen.

Traject authentiek & verbindend Leiderschap

Ontdek welk type leiderschap het beste bij jou en je unieke context past. Leer hoe je kwetsbaarheid en visie effectief kunt combineren en krijg inzicht in de aspecten waar jij als leider rekening mee moet houden, gebaseerd op jouw eigen unieke persoonlijkheid en ervaringen.

 

Training Beginnende Leiders


Je leert vaardigheden aan die het geven van leiding/coördineren van taken met zich meebrengen. De focus ligt op het ontwikkelen van zelfkennis en soft skills. Het traject is ontwikkeld voor beginnend leidinggevende

PROPEL - Engineering your career

Beslis zelf hoe je wil groeien als mens en in je functie.

VDAB Loopbaancheque

Praktisch

De duur van onze coachingstrajecten varieert en is afhankelijk van jouw functie, je uitgangspositie en je doelstellingen. We stellen het coachingstraject samen op basis van jouw persoonlijke doelen. Indien nodig kunnen we persoonlijke begeleiding aanvullen met workshops die passen bij jouw behoeften en doelen.

Onze coachingstrajecten kunnen in aanmerking komen voor de loopbaancheques van de Vlaamse overheid. Dit betekent dat je voor slechts €80 zeven uur professionele coaching kan krijgen (met een werkelijke waarde van €1174).

Klik hier voor meer info op de VDAB website.

Ik wens een gratis kennismakingsgesprek

KMO-Portefeuille

Praktisch

Als beoefenaar van een vrij beroep, kleine onderneming of middelgrote onderneming kun je aanspraak maken op overheidssteun van 20% of 30% wanneer je investeert in opleidingen of adviezen voor jezelf of je werknemers.

Klik hier voor meer info over KMO-P op de Vlaio website.


Ik wens een gratis kennismakingsgesprek