Voorkom burn-out bij je medewerkers !


In deze workshop leer je hoe je burn-out (of bore-out) kunt herkennen en welke signalen je als manager of collega kunt opvangen.We bespreken verschillende preventieve maatregelen en hoe je een gezonde werkomgeving kunt creëren.Daarnaast behandelen we de stappen die je kunt nemen bij de re-integratie van een werknemer na een burn-out. Aan het einde van deze workshop heb je de kennis en tools om werknemers te ondersteunen bij het voorkomen en herstellen van burn-out en bore-out en het creëren van een gezonde werkomgeving.


Getuigenissen

ontluisterend

Heel leerrijk en ontluisterend. Op een losse en vlotte manier kom  je snel tot de essentie waar het echt om gaat. Ik ga nu heel gericht en zelfzeker verder in mijn loopbaan pad. Ik kijk nu al uit naar de nieuwe ontdekkingen.

K.V.

een aanrader

De mensen van Propel begeleiden u op een no-nonsense manier in uw persoonlijk traject naar zelfinzicht en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Een aanrader!

B.D.B.

een boost

Coaching bij Filip Bauwens gaf mij een sterke boost van zelfvertrouwen om verder te stappen in mijn leven. Een echte aanrader !!

T.M.


Heb je geen idee wat je nodig hebt?

Contacteer ons en vertel je verhaal. We luisteren naar jou en denken mee over wat jij nodig hebt. Kunnen we je niet helpen? Dan verwijzen we graag door waar mogelijk.

Bel 0477 85 59 98 of stuur een mail.