Optimaal functioneren als ingenieur | hoger technisch opgeleide | manager | team

TEAM / bedrijf

Aandacht voor het team en het bedrijf

Wanneer je als bedrijf aandacht besteedt aan de soft skills en het welzijn van je medewerkers, pluk je daar als organisatie ook de vruchten van.

Bij ons kan je terecht voor coaching en outplacement om je medewerkers te laten groeien als persoon. Daarnaast bieden wij trainingen aan op het gebied van communicatie en leiderschap of ontwikkelen we op maat gemaakt pakket. Zo kunnen jouw medewerkers zich optimaal verbinden met hun omgeving en de juiste impact maken.

Ontdek ons uitgebreid aanbod en neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om te bespreken welke behoeften jouw bedrijf heeft. Wij verstrekken graag gedetailleerde informatie en adviseren je graag over de beste oplossingen voor jouw organisatie.

ONS AANBOD

Individueel

Loopbaanbegeleiding

Laat je begeleiden en ontdek hoe jij je beter kan voelen, strategischer kan te werk gaan, wat je sterktes en zwaktes zijn en hoe je meer energie uit je job kan halen.

Meer info

man in white dress shirt sitting beside woman in black long sleeve shirt

Leiderschapscoaching

Ontdek welk type leiderschap bij jou en je context past, hoe je kwetsbaarheid en een visie kan combineren. Krijg inzicht in waar jij als leider rekening mee moet houden vanuit je eigen persoonlijkheid. 

Meer info

woman in black long sleeve shirt covering her face with her hands

Burn-out Coaching

Wat kan je doen wanneer je werk je geen energie meer geeft of wanneer het werk je te veel stress bezorgt? Hoe krijg je je work-life balans weer in evenwicht?

Meer info

In groep

woman in black long sleeve shirt covering her face with her hands

Workshop: Burn-out en Bore-out voor Managers

Als manager is het belangrijk om  aandacht  te hebben voor het welzijn van je werknemers en op te letten.  In deze workshop leer je hoe je een burn-out (of bore-out) kunt  herkennen  en welke signalen je als manager of collega kunt opvangen.    

Meer info

man in white dress shirt sitting beside woman in black long sleeve shirt

Workshop: Teamcoaching

Als leidinggevende wil je de productiviteit van je team terug opkrikken en het zelfsturend vermogen van het team verhogen. De werktevredenheid van de werknemers staat voorop en je wil een positieve uitstraling creëren...     

Meer info

Teambuilding PLUS: Met je Team de Natuur in

We gaan samen aan de slag in een veilige omgeving: dat werkt inspirerend en bevrijdend! De natuur is onze spiegel en een krachtige leermeester.


     

Meer info

Traject Verbindend & Authentiek Leiderschap

Ontdek welk type leiderschap het beste bij jou en je unieke context past. Leer hoe je kwetsbaarheid en visie effectief kunt combineren en krijg inzicht in de aspecten waar jij als leider rekening mee moet houden, gebaseerd op jouw eigen unieke persoonlijkheid en ervaringen.


Meer info

Workshop Assertief & Verbindend Communiceren

Het is van cruciaal belang om te weten hoe je op een authentieke en verbindende manier kunt communiceren binnen een organisatie. Door deze vaardigheid te beheersen, kun je rekening houden met de behoeften en wensen van anderen zodat je impact vergroot.                        

Meer info

Training: Coachende Vaardigheden voor Preventie Adviseurs

Als Preventie Adviseur neem je een bijzondere positie in binnen het netwerk van een onderneming. Je wil mensen meekrijgen in het veiligheid- en welzijns- verhaal. Dat vraagt om het beste in mensen te kunnen aanspreken. Coachende vaardigheden zijn in dat perspectief essentiële vaardigheden! 

Meer info

Training: Coachende Vaardigheden voor ingenieurs

Coachende vaardigheden zijn    essentiële vaardigheden   die jij, als leider of als senior medewerker, kan gebruiken om de communicatie, relaties en empathie te verbeteren en om jouw medewerkers of collega's te helpen groeien vanuit hun eigen potentieel. 
Ook jijzelf zal er steviger door in je schoenen staan. 

Meer info

 
 

Radical Collaboration ®

Radical Collaboration® richt zich op bedrijven die hun interne samenwerking op een constructieve manier willen verbeteren. Het vermogen om succesvolle samenwerkingsrelaties op te bouwen is cruciaal.

Ons programma is beschikbaar voor alle medewerkers en hun leidinggevenden, en is internation


Meer info

 
 

MIX & MATCH groeipakket

Wil je duurzame resultaten behalen uit coachings en trainingen?

Dan kun je bij ons terecht voor een op maat gemaakt pakket rond coaching, training van softskills en interne mobiliteit.

We identificeren de behoeften en stellen een aanbod samen dat aansluit bij de specifieke behoeften van jouw organisatie.


Meer info

 
 

Welzijnstraject

Zorg goed voor je medewerkers, en zij zullen goed voor jou zorgen!

Met ons welzijnstraject helpen we je bij het nemen van maatregelen die aansluiten bij de filosofie van je bedrijf en die inspelen op de behoeften van je medewerkers.Meer info

 
 

Outplacement

Ontslag is voor alle betrokken partijen een vervelende situatie.

Maar we zien het ook als een kans om een meer geschikte baan of werkomgeving te vinden en om aan persoonlijke ontwikkeling te werken. Door middel van outplacement kan de ingenieur sterker uit deze situatie komen en kan het bedrijf zijn reputatie hoog houden door een bureau in te schakelen dat zich richt op kwaliteit.


Meer info

Propel your engineering career.

Beslis zelf hoe je wil groeien als mens en in je functie.

VDAB Loopbaancheque

Praktisch

De duur van onze coachingstrajecten varieert en is afhankelijk van jouw functie, je uitgangspositie en je doelstellingen. We stellen het coachingstraject samen op basis van jouw persoonlijke doelen. Indien nodig kunnen we persoonlijke begeleiding aanvullen met workshops die passen bij jouw behoeften en doelen.

Onze coachingstrajecten kunnen in aanmerking komen voor de loopbaancheques van de Vlaamse overheid. Dit betekent dat je voor slechts €80 zeven uur professionele coaching kan krijgen (met een werkelijke waarde van €1174).

Klik hier voor meer info op de VDAB website.

Ik wens een gratis kennismakingsgesprek

KMO-Portefeuille

Praktisch

Als beoefenaar van een vrij beroep, kleine onderneming of middelgrote onderneming kun je aanspraak maken op overheidssteun van 20% of 30% wanneer je investeert in opleidingen of adviezen voor jezelf of je werknemers.

Klik hier voor meer info over KMO-P op de Vlaio website.


Ik wens een gratis kennismakingsgesprek