Optimaal functioneren & renderen voor ingenieurs, IT'ers, hoger technische profielen of bedrijven.

Filip Bauwens

Filip is gepassioneerd door het in beweging brengen van mensen. De propeller staat daar symbool voor. Hij is al vele jaren actief in de industrie als ingenieur en in HR (rekrutering, outplacement en coaching). De voorbije 10 jaar specialiseerde hij zich in het coachen van technische hogere profielen. Hen begeleiden in hun aspiraties is zijn passie.

Filip is professional certified coach (PCC-ICF) met +5000u ervaring als coach en trainer. Hij is opgeleid als industrieel ingenieur, licentiaat industrieel beleid en gegradueerde in de toegepaste ethiek.

 Rood Beeldekenstraat 23, 9820 Merelbeke

filip@propel.be

0499 53 29 77

Peter Massy

Peter heeft teams geleid in productie en in onderhoud. Als consultant begeleidde hij verschillende veranderingsprojecten in technisch uitdagende omgevingen. Als geen ander weet hij hoe een team te motiveren ook in moeilijke omstandigheden. Hij heeft ook uitgebreide ervaring in het non-profit circuit. Als coach en trainer zet hij deze ervaringen graag in om u te inspireren en/of te begeleiden naar een job waar je met goesting je bijdrage levert.

Hij is opgeleid als Licentiaat bioloog.


 Violetlaan 32980 Zoersel

 

peter@propel.be


0487 90 61 80

Bart Desmet

Bart kent het onderhoudsgebeuren van ‘binnen-uit’ en dat zowel op operationeel- als directieniveau.

Hij combineert die ervaring met zijn consultancy in de maintenance wereld en met zijn coachende attitude. Hij zal je uitdagen als mens én op project technisch vlak.

Hij is industrieel ingenieur van opleiding.

8700 Tielt, Oostweg 8

bart@propel.be

0468 29 06 24

Gerda Devos

Samen met jou kijkt Gerda naar je persoonlijke drijfveren en naar je talenten en vaardigheden. Op het kruispunt van deze vind je jouw droomfunctie. Dan rijzen er nieuwe vragen: Wat is er nodig om van deze droom werkelijkheid te maken? Waarvan dien je afscheid te nemen? En hoe doe je dat? Jou verder helpen tot de realisatie van je wens, dat is haar passie.

Gerda studeerde productontwikkeling en rekruteerde jarenlang ingenieurs voor bedrijven in Vlaanderen.

 Keizerstraat 67, 2845 Niel

gerda@propel.be

0478 25 03 03

Katrien Bontinck

Na een technische carrière van 21 jaar in de energiesector belandde Katrien Bontinck in een burn-out.

Deze uitdaging bracht haar de moed om haar leven een heel andere wending te geven en om haar levensmissie te durven volgen.

Als ervaringsdeskundige biedt zij een extra dimensie aan in haar manier van stressbegeleiding. Herkenbaarheid zorgt voor extra verbinding. 

Katrien heeft geleerd dat belemmerende overtuigingen geherprogrammeerd kunnen worden en omgezet naar constructieve overtuigingen en dat relaties kunnen opgehelderd worden, door te werken met het onderbewuste. Dan kan je je diepste stress opheffen en kan je leven volgens je eigen keuzes. Om te zijn wie je werkelijk bent en daar ook naar te leven. Zonder angst en zonder beperkingen, volledig vrij en vol vertrouwen.

 Kasineweg 14, 9450 Haaltert

katrienbontinck@propel.be

0470 37 85 55

Tom De Beleyr

Tom heeft meer dan 15 jaar ervaring als projectingenieur bij verschillende studiebureaus. Hierbij komt hij in contact met diverse partijen om elk project tot een goed einde te brengen.

Tijdens jouw traject gaat Tom samen op zoek naar zowel energiebronnen als energieverbruikers, naar kwaliteiten en uitdagingen en hoe deze vandaag een rol spelen in jouw job. Stap voor stap, klein of groot, kom je tot meer inzichten zodat je je eigen loopbaanpad kan bepalen. Helder en vrij van obstakels ga je opnieuw jouw eigen richting uit! Je hoeft geen bocht van 180° te nemen, het mag gerust minder. Minder is vaak meer!

Vind je meer rust, voel je vrijheid, merk je vernieuwde energie, heb je een weg gevonden,… dan ben je klaar om op pad te gaan.

Tom is industrieel ingenieur elektriciteit van opleiding.

 Lintsesteenweg 126, 2570 Duffel

tomdebeleyr@propel.be

0494 92 54 11