COACHES

Filip Bauwens

Filip is gepassioneerd door het in beweging brengen van mensen. De propeller staat daar symbool voor. Hij is al vele jaren  actief  in de industrie als ingenieur en op het gebied van HR, waaronder rekrutering, outplacement en coaching. De  afgelopen 10 jaar  heeft hij zich gespecialiseerd in het coachen van technische hogere profielen. Het begeleiden van hen in hun aspiraties is zijn passie.

Filip is een professionele  gecertificeerde coach  (PCC-ICF) met meer dan 5.000 uren ervaring als coach en trainer. Hij heeft een opleiding gevolgd als industrieel ingenieur en heeft een licentiaat in industrieel beleid, evenals een graad in toegepaste ethiek.

Rood Beeldekenstraat 23, 9820 Merelbeke

filip@propel.be

+32 499 53 29 77

Peter Massy

Peter heeft leiding gegeven aan teams in productie en onderhoud en heeft als consultant verschillende  veranderingsprojecten  begeleid in  technisch uitdagende omgevingen . Hij is bijzonder bedreven in het motiveren van teams, zelfs onder moeilijke omstandigheden. 

Daarnaast heeft hij uitgebreide ervaring in het  non-profit  circuit. Als coach en trainer gebruikt hij deze ervaringen graag om u te inspireren en/of te begeleiden naar een baan waarin u met plezier uw bijdrage kunt leveren.

Hij is Licentiaat biologie, en heeft opleidingen vervolmaakt over bedrijfseconomie en Operational excellence. .

Violetlaan 34, 2980 Zoersel

peter@propel.be

+32 487 90 61 80

Els Schrauwen

Coachen is voor Els het  ondersteunen van mensen  in hun groeiproces, hen helpen om hun doelen te bereiken. Haar kernwoord is  verbinding   – met jezelf (hoofd – hart – buik) en met je omgeving (werk, gezin, vrije tijd,…).

Tijdens het gesprek sta jij centraal: jouw vraag en jouw wens tot verandering. Els zal daar al haar aandacht aan besteden en vanuit een oprechte interesse vragen stellen. Ze zet telkens de tools in die het meest geschikt zijn om jou in je kracht te brengen. Coaching helpt je zo de verandering die je verlangt te realiseren. Els wil je daarbij ondersteunen, met respect voor jouw context en jouw eigenheid. 

Els is een  ervaren leidinggevende  in het bedrijfsleven die een structurele aanpak combineerde met een mensgerichte werkwijze en focus op de medewerker. Ze is  bio-ingenieur en opgeleid als Certified Personal Coach en in Systemisch werk binnen organisaties en Psycho Energetica.

Ze is lid van  ICF  (de International Coaching Federation). 


Gezondheidscentrum Medic'Oos, Zilverlaan 299, 8400 Oostende

 elsschrauwen@propel.be

+32 471 98 03 49

 

Els Dens

Als gevoelig kind groeide Els op in een sterk rationeel georiënteerde omgeving. Ze leerde al snel om aan verwachtingen te voldoen en studeerde voor Bio-Ingenieur. Daarna werkte ze in de informatica, waardoor haar analytische kwaliteiten nog meer benadrukt werden. Maar na een tijd begon er iets te knagen: haar fijngevoelige, empathische kant werd niet gezien. Els weet dus wat het is om op een dwaalspoor te zitten in je (levens)loopbaan.


elsdens@propel.be

+32 495 91 55 98


Saskia De Clippeleer

Maak kennis met Saskia, een bekwame life coach die een talent heeft om orde in chaos te brengen. Met haar positieve energie en inzichtelijke aanpak gaat Saskia samen met jou aan de slag om jouw unieke sterke punten bloot te leggen en je te helpen bewuste keuzes te maken die aansluiten bij jouw waarden en doelen.

Of je nu te maken hebt met stress, burn-out, verveling of je gewoon verloren voelt, Saskia kan je helpen je innerlijke wijsheid aan te boren en het pad te ontdekken dat bij je past. Haar eigen persoonlijke reis, opgroeien in een gezin met gescheiden ouders en een gebrek aan aandacht voelen, leidde ertoe dat ze een industrieel ingenieur werd met een diepe nieuwsgierigheid om de oorsprong van alles te begrijpen. Gaandeweg ontdekte ze haar natuurlijke talent voor coaching en het helpen van anderen om hun potentieel te ontsluiten.

Met Saskia als je gids krijg je meer inzicht in je eigen emoties en leer je hoe je een veilige, ondersteunende omgeving voor jezelf kunt creëren. Door actief te luisteren en een open dialoog te voeren, krijg je waardevolle inzichten die je helpen de beste versie van jezelf te worden.  Als je het beu bent om je een toeschouwer in je eigen leven te voelen en klaar bent om je lot in handen te nemen, dan is het tijd om met Saskia samen te werken. Samen herontdek je je passie en ontgrendel je je volledige potentieel, zowel persoonlijk als professioneel. Wacht niet nog een dag om je beste leven te leiden.

Riet 59a, 9190 Stekene

saskiadeclippeleer@propel.be

+32 477 68 01 88

Vincent Herreman

Met een loopbaan van meer dan 23 jaar in de internationale IT-bedrijfswereld heeft Vincent Herreman een weelde aan ervaring met zowel het functioneren binnen een team, promotie maken en leiding geven.

Sinds 2011 functioneert Vincent ook als mentor en coach om zijn ervaring en inzichten te delen met anderen.

Als no-nonsense loopbaancoach voor ingenieurs, is Vincent jouw gids naar heldere carrièrebeslissingen. Met een pragmatische aanpak bied hij duidelijke inzichten en concrete stappen om jouw professionele groei te optimaliseren.

Het resultaat is focus en helderheid in jouw loopbaantraject.

Vincent heeft een bachelor in elektromechanica, en heeft verschillende coaching opleidingen vervolmaakt waaronder Brain Based Coaching (NLI), Executive Coaching (PMI), Loopbaancoach (LBG), Burn-out en Hoogsensitief Coachen (LBG).

Kaaistraat 32, 1790 Affligem

vincentherreman@propel.be

+32 478 61 34 30