info@propel.be   +32 477 855 998

Filip Bauwens

Filip is gepassioneerd door het in beweging brengen van mensen. De propeller staat daar symbool voor. Hij is al vele jaren actief in de industrie als ingenieur en in HR (rekrutering, outplacement en coaching). De voorbije 10 jaar specialiseerde hij zich in het coachen van technische hogere profielen. Hen begeleiden in hun aspiraties is zijn passie.

Filip is professional certified coach (PCC-ICF) met +5000u ervaring als coach en trainer. Hij is opgeleid als industrieel ingenieur, licentiaat industrieel beleid en gegradueerde in de toegepaste ethiek.

9820 Bottelare (Merelbeke), Rood Beeldekenstraat 23


filip@propel.be

0499 53 29 77

Peter Massy

Peter heeft teams geleid in productie en in onderhoud. Als consultant begeleidde hij verschillende veranderingsprojecten in technisch uitdagende omgevingen. Als geen ander weet hij hoe een team te motiveren ook in moeilijke omstandigheden. Hij heeft ook uitgebreide ervaring in het non-profit circuit. Als coach en trainer zet hij deze ervaringen graag in om u te inspireren en/of te begeleiden naar een job waar je met goesting je bijdrage levert.

Hij is opgeleid als Licentiaat bioloog.


2980 Zoersel, Violetlaan 3


peter@propel.be


0487 90 61 80

Bart Desmet

Bart kent het onderhoudsgebeuren van ‘binnen-uit’ en dat zowel op operationeel- als directieniveau.

Hij combineert die ervaring met zijn consultancy in de maintenance wereld en met zijn coachende attitude. Hij zal je uitdagen als mens én op project technisch vlak.

Hij is industrieel ingenieur van opleiding.

8700 Tielt, Oostweg 8

bart@propel.be

0468 29 06 24

Gerda Devos

Samen met jou kijkt Gerda naar je persoonlijke drijfveren en naar je talenten en vaardigheden. Op het kruispunt van deze vind je jouw droomfunctie. Dan rijzen er nieuwe vragen: Wat is er nodig om van deze droom werkelijkheid te maken? Waarvan dien je afscheid te nemen? En hoe doe je dat? Jou verder helpen tot de realisatie van je wens, dat is haar passie.

Gerda studeerde productontwikkeling en rekruteerde jarenlang ingenieurs voor bedrijven in Vlaanderen.

2845 Niel, Keizerstraat 67

gerda@propel.be

0478 25 03 03