INGENIEUR / stem' ER

Heb jij een STEM profiel

en zoek je naar een spiegel, klankbord en concrete tips & tricks om meer geluk en voldoening te vinden in jouw werk? Dan is coaching en training bij PROPEL precies wat je nodig hebt!

Wij bieden begeleiding om jouw welzijn en mentale gezondheid te verbeteren en te groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Ook bieden we trajecten aan om jouw communicatievaardigheden, leiderschap en/of contextuele gevoeligheid op een hoger niveau te tillen.


Individueel

Loopbaanadvies

Laat je adviseren en ontdek hoe jij je beter kan voelen, strategischer kan te werk gaan, wat je sterktes en zwaktes zijn en hoe je meer energie uit je job kan halen.

Meer info

man in white dress shirt sitting beside woman in black long sleeve shirt

Leiderschapscoaching

Ontdek welk type leiderschap bij jou en je context past, hoe je kwetsbaarheid en een visie kan combineren. Krijg inzicht in waar jij als leider rekening mee moet houden vanuit je eigen persoonlijkheid. 

Meer info

woman in black long sleeve shirt covering her face with her hands

Burn-out Coaching

Wat kan je doen wanneer je werk je geen energie meer geeft of wanneer het werk je te veel stress bezorgt? Hoe krijg je je work-life balans weer in evenwicht?

Meer info

In groep

Training: Coachend Leidinggeven voor ingenieurs

Coachende vaardigheden zijn  essentiële vaardigheden die jij, als leider of als senior medewerker, kan gebruiken om de communicatie, relaties en empathie te verbeteren en om jouw medewerkers of collega's te helpen groeien vanuit hun eigen potentieel. 

Meer info

Traject Verbindend & Authentiek Leiderschap

Ontdek welk type leiderschap het beste bij jou en je unieke context past. Leer hoe je kwetsbaarheid en visie effectief kunt combineren en krijg inzicht in de aspecten waar jij als leider rekening mee moet houden, gebaseerd op jouw eigen unieke persoonlijkheid en ervaringen.


Meer info

Training Beginnende Leiders

Je leert vaardigheden aan die het geven van leiding/coördineren van taken met zich meebrengen. De focus ligt op het ontwikkelen van zelfkennis en soft skills. Het traject is ontwikkeld voor beginnend leidinggevenden.Meer info

Coachende Vaardigheden voor Preventieadviseurs

Onze opleiding biedt jou de tools en inzichten om niet alleen effectiever te zijn in je rol, maar ook om anderen te inspireren en te coachen in hun preventie-inspanningen.

Ontdek hoe je je communicatie- en leiderschapsvaardigheden kunt versterken, waardoor je een nog grotere impact kunt hebben in je organisatie.   

Meer info

Traject: van Stress en Burn-out naar Veerkracht

We werken rond zes thema's: zelfzorg, de juiste verantwoordelijkheid nemen, grenzen trekken, patronen herkennen, perfectionisme en pleasergedrag.

Een hartverwarmend groepstraject in de natuur, binnen of digitaal!


Meer info

Assertief en Verbindend Communiceren

Leren authentiek en verbindend communiceren kan wonderen doen in een organisatie. Als je weet hoe, dan kan je rekening houden met zowel je eigen behoeften als die van anderen. Hierdoor wordt samenwerken en elkaar ondersteunen een motivatie. Dat leidt uiteindelijk tot verrijking voor beide partijen.

Meer info

PROPEL - Engineering your career

Beslis zelf hoe je wil groeien als mens en in je functie.

VDAB Loopbaancheque

Praktisch

De duur van onze coachingstrajecten varieert en is afhankelijk van jouw functie, je uitgangspositie en je doelstellingen. We stellen het coachingstraject samen op basis van jouw persoonlijke doelen. Indien nodig kunnen we persoonlijke begeleiding aanvullen met workshops die passen bij jouw behoeften en doelen.

Onze coachingstrajecten kunnen in aanmerking komen voor de loopbaancheques van de Vlaamse overheid. Dit betekent dat je voor slechts €80 zeven uur professionele coaching kan krijgen (met een werkelijke waarde van €1174).

Klik hier voor meer info op de VDAB website.

Ik wens een gratis kennismakingsgesprek

KMO-Portefeuille

Praktisch

Als beoefenaar van een vrij beroep, kleine onderneming of middelgrote onderneming kun je aanspraak maken op overheidssteun van 20% of 30% wanneer je investeert in opleidingen of adviezen voor jezelf of je werknemers.

Klik hier voor meer info over KMO-P op de Vlaio website.


Ik wens een gratis kennismakingsgesprek