Traject innerlijk leiderschap

Ontdek hoe jij het verschil maakt vanuit authenticiteit

Met innerlijk leiderschap maken we het verschil. We stralen uit en zo trekken we het juiste aan. We worden een excellente manager van onszelf zodat we weten wat we de wereld insturen. En zodat het past bij wie we zijn. we hebben allemaal een blauwdruk meegekregen. Die is voor één ieder uniek. Ontdekken we die in de loop van ons leven dan voelen we ons 'on-track', welke obstakels zich ook voor doen op ons pad.

De webinar replay is een inleiding op het Traject innerlijk leiderschap. Het helpt jou met behulp van 7 sleutels je authentieke zelf te verankeren. Wil jij meer stabiliteit ervaren en vanuit jezelf leven?

In dit traject leer je hoe jij effectiever wordt in communicatie en leiderschap. Het is een reis die je professionele en privé leven ten goede zal komen. 

Weet je niet goed welke richting je uit wil?

Ben je onzeker over je volgende stappen?

Je wil zelf beter aanvoelen hoe het verder moet?

Je wil een helderder toekomstbeeld.

Je leert in de webinar replay hoe het traject jou daarbij zal helpen.  

Een cadeau voor je leven!


     Schrijf je in voor het Traject Innerlijk Leiderschap     
 
 

Innerlijk leiderschap...dat is jouw unieke weg vinden. Voelen dat je je eigen pad gaat. Weten wanneer je je intuïtie aanspreekt en wanneer je instincten het overnemen.  Je zult ervaren hoe je trouw kunt blijven aan jezelf en je professionele en privé doelen kunt bereiken.  

Schrijf je via de loopbaangeluk website voor komende training en zoek niet langer naar oplossingen buiten jezelf, maar in jezelf! 


    Ik schrijf me graag in   

In je eigen kracht staan is best spannend!

Zelfzekerheid ervaren, communiceren met impact én tegelijk in verbinding blijven met jezelf en de ander. Een greep uit wat het innerlijk leiderschap voor jou kan betekenen.

En als we eerlijk zijn ...
is helderheid vinden over welke richting je uit wil geen evidentie.  Vele mensen voelen zich rondzweven tussen verplichtingen, normen en opgedrongen doelen. Maar als dit niet klopt met wie jij bent wringt het. En blijft het wringen en met de jaren steeds een beetje meer. En zo belandt je dan in een mid-life crisis, de ene al wat vroeger dan de andere.Herken jij jezelf in meerdere van onderstaande punten?


👉 Je lijkt maar wat te doen, mee te gaan met de stroom.

👉 Je wil niet bij de pakken blijven zitten en diepgaand aan de slag gaan met jezelf.

👉 Terug leren voelen wat past bij jou, is waar je naartoe wil werken.

👉 Je hebt genoeg de wijsheid van anderen geconsumeerd.

👉 Je wil het leven in jezelf meer voelen borrelen.

👉 Je wil wel maar weet niet hoe eraan te beginnen.

👉 Je zoekt wat jouw drijfveren zijn, wat jou voedt.

👉 Je wil graag je meer uitstralen dan reageren.


Wat als ...

… de puzzelstukjes op hun plaats vallen? Je meer voeling hebt met wie je bent, je zelf bepaalt waar je naartoe wil en je doorleefde keuzes maakt?

… je meer zelfvertrouwen ervaart, je zelfbewuster in je leven staat en dat ook uitstraalt. Je meer respect krijgt voor de keuzes die je maakt.

… je een betere verbinding maakt met jezelf – en daardoor ook met anderen. Het toont zich in heldere communicatie en je ervaart innerlijke rust. Gedaan met oeverloos piekeren.

Korte intro en enkele getuigenissen van deelnemers

 
 

Gratis download e-book:

Wordt het hoofdpersonage in je eigen levensverhaal  🍀

 Ontvang uw gratis e-book! 

Klik op onderstaande knop om uw e-book te downloaden :)

Download e-book


👉  Ander interessant aanbod 

Moet je jezelf elke dag naar je werk slepen? Dat is niet echt gezond...

Weet dat voor slechts 80€ je 7u professionele loopbaanbegeleiding krijgt dankzij de steun van de Vlaamse overheid!

Meer loopbaangeluk met de VDAB loopbaancheque

NextStep coaching is erkend partner en loopbaancentrum van de VDAB om voor meer loopbaangeluk bij de Vlamingen en Brusselaars te zorgen.