Optimaal functioneren & renderen voor ingenieurs, IT'ers, hoger technische profielen of bedrijven.

Coaching voor en door ingenieurs

PROPEL is gespecialiseerd in het begeleiden van ingenieurs en hoger technisch personeel in hun loopbaan via coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en een reeks unieke workshops en trainingen. Onze ondersteuning zet de mens in zijn kracht, scherpt zijn communicatie- en coachende vaardigheden aan, maakt hem contextueel gevoeliger, stimuleert zijn zelforganisatie en helpt stress te reduceren. We werken individueel en met teams.

 Contacteer ons

welzijn en trainingen op de werkvloer

Welzijnstrajecten, workshops, communicatie- en teamtrainingen, teamcoaching & leiderschap. Met onze expertise brengen we de noden van het team - bedrijf of organisatie in kaart en werken van een plan van aanpak uit. Daar we zelf een ingenieursachtergrond hebben en jaren ervaring in het bedrijfsleven heeft onze aanpak twee voeten op de aarde en weten we hoe we klankbord, spiegel en uitdager kunnen zijn voor de mens op het vlak van functioneren als individu en in team.

 Contacteer ons

Gecertificeerde coaches met technische achtergrond en bedrijfservaring.

PROPEL biedt de unieke combinatie van professioneel gecertificeerde coaches met bedrijfservaring én een wetenschappelijk-technische achtergrond.  Vanuit onze ervaring met ingenieurs, IT'ers en hoger technisch personeel hebben we door de jaren heen bestaande coachingsmodellen pragmatischer en accurater gemaakt, op maat van bedrijven en de hoger technische geschoolde van vandaag.  

Lees meer

Coaching voor de ingenieur, IT-er of hoger technisch personeel

Ben jij een ingenieur of IT'er en wil je meer loopbaangeluk in je job ervaren?  
Dan is coaching en training van PROPEL voor jou de oplossing!

Van machines weten we dat ze  vrij van frictie op hun best functioneren. Wij 'engineeren' ze dan ook zo. Ook voor ons als ingenieur is het zo dat we frictievrij en optimaal kunnen functioneren als individu, in een team en als leider. Onze emoties zijn de indicator: ervaren we motivatie, enthousiasme, plezier, vriendschap, vrijheid dan zijn we 'goed afgesteld en afgestemd' op wat we hier te doen hebben. Voelen we ons mottig, futloos, gestresseerd of gefrustreerd dan schort er iets in onze innerlijke wereld. Die frictie uit onze innerlijke wereld halen, zorgen voor de olie in de machinerie met coaching en training - zodat we ons goed in ons vel voelen - dat is de missie van PROPEL.

Wat maakt PROPEL uniek

Ingenieurs, IT'ers en technici worden goed voorbereid op het technische luik van hun job, maar veel minder op het sociale en business aspect. Uit studies blijkt dat bedrijven tekorten ervaren op vlak van communicatievaardigheden, werkattitude en organisatievermogen. Bij PROPEL begeleiden we ingenieurs en technisch management naar:

✔️ de voorbeeldfunctie opnemen

✔️ communicatie skills aanscherpen

✔️ een ruimere kijk op de onderneming

✔️ authentiek leiderschap uitstralen

✔️ een team motiveren 

✔️ uitblinken in zelforganisatie

PROPEL helpt de competentiekloof te overbruggen door coaching en training aan te bieden voor ingenieurs. Effectief gedrag zorgt voor een hefboomeffect van kennis en kunde. Ingenieurs maken zo het verschil voor uw organisatie!

Ingenieur/IT'er

Voor particulieren op zoek naar loopbaanbegeleiding, individuele coaching, een groeitraject of een training

 Ontdek ons aanbod

HR/Bedrijf

Voor organisaties die een groeitraject, training,  of teambuilding willen

 Ontdek ons aanbod

Gratis download e-book:

Hoe vind je de gepaste coach?

Ontvang uw gratis e-book

Klik op onderstaande knop om uw e-book te downloaden.

Download e-book

ENGINEER YOUR CAREER!

enkele getuigenissen

PROPEL - Your engineering career

Omdat je persoonlijk ontwikkelen belangrijk is voor jezelf en voor je bedrijf. 

Loopbaancheque

Voor 80€ krijg je, dankzij steun van de Vlaamse Overheid, 7 uur coaching ter waarde van 1174€ mbv 2 loopbaancheques! Ze zijn bedoeld voor werknemers én zelfstandigen die al minstens 7 jaar gewerkt hebben en hun loopbaan onder de loepe willen nemen. Elke 6 jaar herhaalt zich jouw recht op deze 2 cheques dus stel niet uit!

> Maak gratis kennis

 Graag meer info over loopbaancheque


KMO-P

Wij zijn een door de Vlaamse overheid erkend opleidingscentrum. Wij bieden opleidingen en trainingen aan die in aanmerking komen voor het gebruik van de KMO-P door KMO's en zelfstandigen. 

> Overzicht van onze evenementen

Meer info over gebruik KMO portefeuille 

Als je bij ons klant bent in coaching
geniet je een reuze-korting voor onze workshops!

Onze samenwerkingen

We zijn in goed gezelschap. De bedrijven hieronder en nog vele anderen maakten gebruik van onze diensten.

Onze kwaliteitslabels


CERTO-gecertificeerd
outplacementbureau

Door de Vlaamse overheid erkend opleidingscentrum en dienstverlener voor KMO-portefeuille, loopbaancheque en werkbaarheidscheque

PCC professioneel
gecertificeerde coaches
Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!