Traject verbindend en authentiek leiderschap

Sta in je eigen kracht

Een authentiek leven leiden kan moeilijk zijn in een wereld waarin we worden aangemoedigd om de verwachtingen van anderen te volgen over wie je volgens hen zou moeten worden. Verdwalen tussen de vele ideeën en perspectieven die andere mensen hebben voor je toekomst, laat vaak geen ruimte over in jezelf - om beslissingen te nemen over hoe jij het beste "kunt leven".

Wat houdt deze training in ?

Het traject Authentiek & Verbindend Leiderschap zal je helpen weer helderheid te vinden over je levensdoelen en missie, zodat die je bij elke beslissing kunnen leiden naar een bevredigende toekomst. Je leert ook hoe je sterker kan staan in de communicatie, meer impact kan hebben en beter in verbinding kan blijven met jezelf en de ander.

In 3 modules (2 dagen voor elke module) leer je wat je nodig hebt om je job en je leven weer in eigen handen te nemen en het leven in zijn volle waarde te ervaren:

Module 1: Verbindend Communiceren

Ontdek hoe je communiceert met anderen en wat dat vertelt over hoe je met jezelf omgaat. Krijg handvaten om dieper te verbinden met jezelf en de andere. Leer hoe je meer impact kan hebben en tegelijk heel dicht bij jezelf kan blijven.

Module 2: Mijn Authentieke Stijl

Wat zijn je wortels, wat voedt jou? Wat zijn je talenten en kwaliteiten? Waarin wil je groeien? En hoe leggen drijfveren de verbinding tussen beide? Je zal zelf kunnen doorvoelen waar jouw uniciteit ligt.

Je weet nu wat jou drijft, nu ga je je doelen, missie en visie bepalen. Via oefeningen ervaar je hoe jij omgaat met doelen, obstakels en hulpmiddelen. Zo verhoog je je zelfkennis en weet je waar je jezelf  kan bijsturen.

Module 3: Krachtig en Bewust Leiderschap

De wereld heeft je unieke zijn nodig. Tijd dus om in praktijk te brengen wat je hebt geleerd! Toon je kracht met een pitch die helder maakt wat jij te bieden hebt. Je krijgt zicht op het onderliggende model en hoe je dat jouw leiderschap tegelijk kleur en evenwicht kan geven

Authentiek en verbindend leiderschap

Vragen of wens je meer info ? We helpen je graag verder

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren.

Voor wie is deze training ?


  • Je wil je eigen koers volgen, niet die van een ander.
  • Je wil jezelf beter leren begrijpen, weten wat je drijfveren zijn en wat jou energie geeft.
  • Je voelt je doelloos en wil meer richting in je leven.
  • Je ervaart schaamte bij het jezelf uitdrukken naar anderen toe of raakt geregeld betrokken in een conflict.
  • Je wil anderen overtuigen van je talenten, producten of diensten, maar weet niet hoe eraan te beginnen.
  • Je hebt behoefte aan meer erkenning, maar kan jezelf niet goed in de markt zetten.
  • Je bent op zoek naar meer balans in je leven.
  • je wil meer leiderschap uitstralen

 

Wat maakt dit traject uniek ?

Diepe transformatie 

We werken op mentaal en emotioneel en energetisch niveau en zijnsniveau. Je gaat aan de slag met de kern van wie je bent en wil zijn. Elke deelnemer haalt er eigen parels uit en start een groeiproces om vanuit authentiek & verbindend leiderschap te leven.

Veilige omgeving 

Dit traject gaat diep en je doet het niet alleen. Dat kan spannend lijken, maar wij zorgen voor een warme, veilige omgeving. Daarin kan jij jezelf zijn én versterken jullie elkaar. Telkens weer ontstaat een hechte band tussen deelnemers.


Stappen vooruit

Krijg inzichten waarmee je meteen aan de slag kan. Het traject authentiek & verbindend Leiderschap is geen soft geneuzel of sit back and relax, maar zet je voeten stevig op de grond en geeft je handvaten. ‘Een schatkamer voor je leven’, noemde een deelnemer het.

Uit het hoofd, in je lijf

Tekenen, bewegen, voelen,… De speelse methodieken brengen je voorbij het denken! Zo krijg je nieuwe inzichten over jezelf en de wereld rondom jou.


Getuigenissen

Tot midden 2023 noemde deze 6-daagse Traject Innerlijk Leiderschap. Om beter weer te geven waar dat 'innerlijk' precies op slaat noemt het nu 'Verbindend & Authentiek Leiderschap'. Hieronder enkele van de vele live getuigenissen die we mochten capteren! 

 
 

Eye-Opener

Deelnemer Steven over het Traject Innerlijk Leiderschap.

 
 

Verrijkend

Getuigenis van Pieter De Clerck over het Traject Innerlijk Leiderschap. 

Verrassend

Verrassend/inzichten gevend die ik nog niet kende. De gezamenlijke "met ogen gesloten sessies" neem ik zeker mee om tot rust te komen later. De creatieve toetsen haalden vergeten talenten vanuit mijn jeugd weer naar boven. Het was een ontdekking die samenging met een gevoel van positieve verwondering. 

V.M.

Heel waardevol

Verrassend diepgaand. Een aanbeveling voor iedereen. Dit is een ontwikkeltraject waar geen leeftijd op staat. Een levensgeschenk!

Inhoudelijk heel sterk programma: heel doorleeft. 

De training is heel waardevol. Ik wist dat dit zou brengen wat ik nodig had.

M.V.P.

Verrijkend

Zeer leerrijk en verrijkend: ik heb veel nieuwe inzichten gehad en enkele 'eye-openers' ervaren. Ik merk nu reeds dat ik bewust enkele inzichten integreer in het dagelijks leven en ervaar een zekere rust rondom wat de toekomst brengen zal


K.W.

Transformerend

Ik heb het traject als heel positief ervaren. Het waren inhoudelijk evoluerende sessies die telkens voor nieuwe focus zorgden die me dan meer bezighielden en belangrijker voor mij waren. De sessies waren een steun en houvast voor mijn loopbaan. Het was transformerend.

F.D.

Inspirerend

Verhelderend, inspirerend, leuk. Veel ruimer en dieper dan verwacht!

Luc C.

Als een feestje...

Het was gevarieerd, compleet. Ik weet nu waar het blokkeert en hoe het verder aan te pakken. Is voor mezelf ook als coach zeer waardevol en met veel nieuwe en leuke handvaten.

Philia Spijker

Wie geeft deze training ?

De trainer is Filip Bauwens (zaakvoerder). Hij is Professional certified coach (PCC) bij ICF en ervaren trainer en spreker. Zijn passie is mensen vanuit hun innerlijk waardensysteem laten leven zodat ze vol goesting hun eigen leven kunnen leiden. Vanuit zijn persoonlijk traject en zijn ervaring als loopbaan- en businesscoach ontwikkelde hij samen deze training. Een fijne sfeer creëren waarin ook humor zijn plek heeft en waarin transformatie kan plaatsvinden is zijn sterkte.


Heb je geen idee wat je nodig hebt?

Contacteer ons en vertel je verhaal. We luisteren naar jou en denken mee over wat jij nodig hebt. Kunnen we je niet helpen? Dan verwijzen we graag door waar mogelijk.

Bel 0477 85 59 98 of stuur een mail.