Team / bedrijf

Als bedrijf wil je aandacht schenken aan de soft skills en het welzijn van je ingenieurs. Wij bieden coaching, outplacement aan om de ingenieurs als persoon te laten groeien. We bieden trainingen rond communicatie en leiderschap aan en werken teamcoachings en trainingen uit op maat zodat de ingenieur zich optimaal verbindt met zijn omgeving en er de gepaste impact op heeft.

Ontdek ons aanbod en contacteer ons om uitgebreidere infofiches te ontvangen of om te bespreken welke noden jouw bedrijf ervaart.

> Maak kennis met de coaches

PROPEL your engineering career!

Ondersteun je ingenieurs als expert, manager en als mens en maak zo je bedrijf tot een betere werkplek.

trainingen

low-angle photography of man in the middle of buidligns

Innerlijk leiderschap

Krijg voeling met wie jij bent en wat jij hebt neer te zetten in dit leven als ingenieur en als mens.
Maak doorleefde keuzes, krijg het respect dat je verdient en ervaar zelfvertrouwen.
Dat zijn de resultaten van innerlijk leiderschap.

Infofiche
> Contacteer ons
man wearing black t-shirt close-up photography

Effectief communiceren

Iedereen wil graag ten diepste begrepen worden en in harmonie met anderen samenleven. Toch is dit niet vanzelfsprekend omdat we allemaal een verschillende geschiedenis hebben die onze reactie bepaalt.  ‘Elkaar begrijpen’ kan zo een hele klus worden. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Je kan leren op welke wijze je echt impact hebt.

Infofiche
> Contacteer ons
two men and four women meeting in office

Coachende vaardigheden
voor seniors

Coaching skills zijn een set van communicatieve, relationele en empathische vaardigheden die jou als ingenieur helpen om je gesprekspartner te laten groeien vanuit zijn of haar eigen kunnen.

Infofiche
> Contacteer ons
 
 

Radical Collaboration®

Radical Collaboration® richt zich naar bedrijven die de interne samenwerking op een constructieve leest willen schoeien. Het kunnen opbouwen van succesvolle samenwerkingsrelaties is cruciaal voor elk individu, team of organisatie dat zijn potentieel maximaal wil benutten.  Dit programma staat open voor alle medewerkers en hun leidinggevenden. Het is internationaal onderzocht op effectiviteit.

Infofiche
> Contacteer ons
group of people standing on green grass field during daytime

Naturing teams

Naturing teams is een begeleidingstraject voor groepen waarbij we medewerkers, bedrijfsdoelen en de dynamieken binnen het bedrijf, op een gezonde manier wensen te voeden.

We begeleiden de teams in de natuur. We zetten de natuur, naast andere theoretische kaders, in als inspiratiebron. Het is een fysieke plek waarin we tot rust kunnen komen, kunnen dynamiseren en waar we, meer dan ooit, vrijuit kunnen ademen en communiceren.

Infofiche
> Contacteer ons
 
 

Welzijn op het werk
(i.s.m. NextStep coaching)

Welzijn op het werk en het ervaren van stress zijn nauw verbonden. Wie lijdt onder chronische stress raakt vermoeid, ervaart een emotionele afstand tegenover het werk of collega’s en een lager zelfbeeld. Allerlei fysieke, emotionele en mentale verschijnselen steken dan de kop op zoals humeurigheid, piekeren, hoofdpijn, maag- en rugklachten enz. Uiteindelijk kan dit resulteren in wat we een burn-out of bore-out noemen. Soms met langdurige nefaste gevolgen voor individu en organisatie.

Als organisatie wil je hierop anticiperen. Dit interactief welzijnstraject is ontworpen voor organisaties en bedrijven die welzijn op het werk voorop stellen.

Infofiche
> Contacteer ons

MIX & MATCH 

 
 
> Contacteer ons

Trainingen op maat

PROPEL biedt een uniek trainingspakket aan voor bedrijven.
Dit pakket wordt in samenspraak met u bepaald en uitgewerkt: precies op uw maat.

OUTPLACEMENT

 
 

Ontslag is voor alle betrokken partijen een verlies.
We zien het als een kans om een meer geschikte job/omgeving te vinden en om te werken aan zichzelf.
De ingenieur komt er versterkt uit en het bedrijf houdt zijn reputatie hoog door een bureau in te schakelen dat resoluut kiest voor kwaliteit.

In bepaalde gevallen is outplacement aanbieden voor de werkgever verplicht, in andere gevallen is het vrijwillig.

Infofiche
> Contacteer ons
Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!