Ervaringen van coachee Fiori
een boeiend relaas over hoe ze de loopbaancoaching ervaren heeft

 Tijdens mijn begeleidingstraject werd ik verrast door de grondige aanpak. We gingen al vrij snel op zoek naar de fundamenten van mijn persoonlijkheid. Dit zorgde ervoor dat de zaken herleid werden tot de essentie, waaruit ik als coachee zelf zeer duidelijk kon inzien waar de belemmering zich bevond en wat een uitweg kon bieden op de aangeduide hick-up.

Tijdens mijn sessies kreeg ik vaak het gevoel dat ik naar een schaalmodel keek van een specifieke situatie uit mijn leven. Deze werd samen met de coach bestudeerd om te begrijpen wie en/of wat de belangrijke elementen waren, hoe beïnvloed ze elkaar en welke rol speel je hier zelf in, en vooral waarom draag je bij op een bepaalde manier tot de situatie, en hoe kan je dat veranderen.

Via specifieke technieken werd de verwerking al in gang gezet tijdens de sessie en kon ik al meteen ervaren wat het effect is van de ‘genezing’ of de ‘groei’. Dit was voor me een extra motivatie om hiermee verder te doen ook buiten de sessies, tijdens mijn dagdagelijkse leven, om zo een echte transformatie proces in gang te zetten.

Fjoralba Zeka