Radical Collaboration ®

Doeltreffend samenwerken is de snelste, gemakkelijkste en meest kostenefficiënte manier om als organisatie meer effectief en succesvol te zijn.

5 essentiele vaardigheden

De training focust op het ontwikkelen van 5 essentiële vaardigheden. 

Leer om te gaan met defensiviteit.

Creëer veerkrachtige werkrelaties.

Met de juiste intentie starten

Een niet-defensieve houding aannemen en je engageren voor wederzijds succes in je relaties.

verantwoor-delijkheid opnemen.

Voor alle keuzes die je maakt, ook als gevolg van je niet-handelen, en voor de voorziene en onvoorziene consequenties van die keuzes.

Openheid creëren

Bereid zijn om een klimaat te creëren waarin mensen zich veilig genoeg voelen om moeilijke kwesties aan te kaarten.

Onderhandelings- vaardigheden

De constructieve “interest-based” benadering gebruiken om te onderhandelen bij conflicten die onvermijdelijk in elke relatie ontstaan.

Bewust zijn van consequenties van je keuzes

Jezelf diepgaand willen leren kennen alsook bewust willen worden van wat er bij de andere leeft. De bereidheid tonen om moeilijke, interpersoonlijke kwesties aan te pakken.

Voor individu, team of organisatie

Radical Collaboration® richt zich naar individuen of bedrijven die de interne samenwerkingen willen versterken. Het kunnen opbouwen van succesvolle samenwerkingsrelaties is cruciaal voor elk individu, team of organisatie dat zijn potentieel maximaal wil benutten.  Dit programma staat open voor alle medewerkers en hun leidinggevenden. Bovendien is het internationaal onderzocht op effectiviteit.

Maak van je organisatie een ‘Groene zone’

Na deze 3-daagse training heb je alle tools in handen om van jouw organisatie een ‘Groene Zone’ te maken.

In de visie van Radical Collaboration® zijn Groene Zones plekken waar er er veel vertrouwen, dialoog, openheid, wederzijdse steun, samenwerking en een gedeelde visie heerst. De creativiteit verhoogt doordat mensen meer risico’s durven te nemen. Als er iets fout gaat, ligt de focus veeleer op “leren uit” dan op “beschuldigen”. Men voelt zich competent en gerespecteerd.

Research toont aan dat Groene Zone organisaties op lange termijn veel beter presteren dan Rode Zone organisaties.

radical collaboration

Ready to get started?

In-house training

Maak een afspraak om de training in uw bedrijf of organisatie te organiseren. 

Jouw Trainer

Jouw trainer is Filip Bauwens, coach en zaakvoerder van NextStep Coaching BV, waar PROPEL deel van uitmaakt. Filip is professioneel erkend coach via ICF (PCC) en is een ervaren spreker op workshops en trainingen. Zijn passie is de ‘next step’ aan de mensen zelf te laten ontspruiten. Filip volgde de officiële Radical Collaboration® opleiding.

Gratis e-book

 

Fijn dat we je op de website mogen verwelkomen!

Wil je nog een leuk extraatje ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol tips en inspirerende verhalen en download meteen het gratis NextStep e-book!

Schrijf je in