Opstellingen

krijg zicht op het onzichtbare
Er zijn in ieders leven situaties waarin je denken je niet (verder) helpt. Op één of andere manier heb je je vastgereden en geraak je niet meer uit je vastgeroeste denkpatronen. Herken je de situatie waarin het veel makkelijker is om commentaar of goede raad te geven aan anderen terwijl je het voor jezelf niet op een rijtje hebt?

Dankzij de techniek van opstellingen kan je je eigen situatie eens als buitenstaander onder de loep nemen. Een unieke ervaring, maar wel één met een grote impact!

Organisaties  merken soms dat ze telkens opnieuw vastlopen in bepaalde thema’s. Hoe vaak er ook over gediscussieerd, geschoven of gereorganiseerd wordt, het lukt niet om tot een passende oplossing te komen. Je komt steeds terug op dezelfde impasse.

Dankzij de opstellingstechniek krijg je een fysieke visualisering van je bedrijf. Hierdoor kan je je werksituatie vanop een afstand bekijken en tot nieuwe inzichten komen.

Gratis e-book

 

Fijn dat we je op de website mogen verwelkomen!

Wil je nog een leuk extraatje ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol tips en inspirerende verhalen en download meteen het gratis NextStep e-book!

Schrijf je in