Het Propel-team

Filip Bauwens, propel coach
Regio: Oost-Vlaanderen

Filip Bauwens, coach en zaakvoerder

Filip is gepassioneerd door het in beweging brengen van mensen. De propel-ler staat daar symbool voor. Hij is al vele jaren actief in de industrie als ingenieur en in HR (recrutering, outplacement en coaching). De voorbije jaren specialiseerde hij zich in het coachen van technische hogere profielen. Hen begeleiden in hun aspiraties is zijn passie.
Filip is professional certified coach (PCC-ICF) met +4000u ervaring. Hij is opgeleid als industrieel ingenieur, licentiaat industrieel beleid en gegradueeerde in de toegepaste ethiek. Hij is zaakvoerder van Propel en NextStep en leidt er een team van 25-tal coaches.

Gerda Devos, propel coach
Regio: Antwerpen

Gerda Devos

Samen met jou kijkt Gerda naar je persoonlijke drijfveren en naar je talenten en vaardigheden. Op het kruispunt van deze vind je jouw droomfunctie. Dan rijzen er nieuwe vragen: Wat is er nodig om van deze droom werkelijkheid te maken? Waarvan dien je afscheid te nemen? En hoe doe je dat? Jou verder helpen tot de realisatie van je wens, dat is haar passie.
Gerda studeerde productontwikkeling en recruteerde jarenlang ingenieurs voor bedrijven in Vlaanderen.

Bart Desmet, propel coach
Regio: West-Vlaanderen

Bart Desmet

Bart kent het onderhoudsgebeuren van ‘binnen-uit’ en dat zowel op operationeel als directie-niveau.
Hij combineert die ervaring met zijn consultancy in de maintenance wereld en met zijn coachende attitude. Hij zal je uitdagen als mens én op projecttechnisch vlak.
Hij is industrieel ingenieur van opleiding.

Steven Devos, Propel coach
Regio: Vlaams-Babant

Steven Devos

Steven helpt je graag ontdekken wat je écht boeit. Naast zijn passie voor techniek in zijn job als ingenieur, is Steven eveneens sterk geboeid door mensen. Tijdens de coaching kom je tot een natuurlijk kader met verschillende opties om uit te diepen. Deze coach zet zijn zin voor eenvoud, authenticiteit en inzicht in. Zo wordt het voor jou helder wat het meest bij je past.

Steven is van opleiding burgerlijk ingenieur werktuigkunde.

Peter Massy, propel coach
Regio: Kempen en Limburg

Peter Massy

Peter heeft teams geleid in productie en in onderhoud. Als consultant begeleidde hij verschillende veranderingsporjecten. Als geen ander weet hij hoe een team te motiveren ook in moeilijke omstandigheden. Hij heeft oook uitgebreide ervaring in het non-profit circuit. Als coach zet hij deze ervaringen graag in om u te inspireren en te begeleiden naar een job waar je met goesting je bijdrage levert.

Hij is opgeleid als Licentiaat bioloog.

Marion Liberloo, propel coach
Regio: Oost-Vlaanderen

Marion Liberloo

Marion is gepassioneerd Loopbaan-, Life- en Equicoach. Het is haar persoonlijke missie om mensen en organisaties met zichzelf en elkaar in verbinding te brengen via inspirerende en creatieve methoden, indien nodig ondersteund met paardenkracht.

Na haar jarenlange wetenschappelijke internationale onderzoekscarrière als doctor in de biologie bouwde ze een stevige ervaring op als procesbegeleider en coach bij Vlaamse Overheden en onderwijsinstellingen.

Gratis e-book

 

Fijn dat we je op de website mogen verwelkomen!

Wil je nog een leuk extraatje ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol tips en inspirerende verhalen en download meteen het gratis NextStep e-book!

Schrijf je in