Naturing teams

A SUPPORTING PROGRAM FOR BUSINESSES.
BUILDING RESILIENT TEAMS IN NATURE

naturing teams
radical collaboration

Teams can suck. Moe. Leeggestreden. Het loopt zoals het loopt, er zit nog weinig leven in. Het is een team in overlevingsmodus. Elke maand wordt de eindmeet gehaald, met de hakken over de sloot.

Teams can flourish. Elkaar vertrouwen. Mekaar ondersteunen. Ambitieus zijn. Conflicten toelaten. Commitments maken en halen. Een hoger doel zien.  Goesting hebben naar meer. Omdat het kan en omdat het mag!

Teams need naturing. Teams hebben voedsel nodig, waar je team ook zit. Natuurlijk en geestelijk voedsel. Want er zit altijd meer in. Een ‘next level’…betere interne werking, veiligheid zodat er uit fouten kan geleerd worden, dieper onderling vertrouwen, meer samenhorigheid. Meer resultaten.

Teams create success. Succes dat bijdraagt aan het team, aan de bedrijfsdoelen en  aan de maatschappij. En ze willen dat vieren. Ze willen immers ‘het leven laten bruisen’.

naturing teams

Naturing teams

Met “Naturing Teams” bieden we een 5-daags programma aan ter ondersteuning van deze uitdagingen.

Het is een begeleidingstraject voor groepen waarbij we medewerkers, bedrijfsdoelen en de dynamieken binnen het bedrijf, op een gezonde manier wensen te voeden.

We begeleiden de teams in de natuur. We zetten de natuur, naast andere theoretische kaders, in als inspiratiebron. Het is een fysieke plek waarin we tot rust kunnen komen, kunnen dynamiseren en waar we, meer dan ooit, vrijuit kunnen ademen.

Het programma voor jouw team

Tijdens dit traject verwerven teams, al doende, groeiend inzicht in eigen potentieel en dat van het team en het bedrijf. Authenticiteit ontbolstert en een doorleefd inzicht in wat eigen toegevoegde waarde is, groeit. 

Vervolgens wordt de connectie voelen met zichzelf, collega’s, het team en de bedrijfsdoelen een meer eenvoudige beweging. Aan het einde van de opleiding heeft eenieder een doorvoeld inzicht in wat zijn toegevoegde waarde is, wat die betekent in het geheel en hoe hij deze, binnen het bedrijfskader, constructief kan inzetten.

Er ontstaat duidelijkheid, communicatie is dan eenvoudiger, bewegen kan vlotter en lichter en er is meer ruimte voor werkplezier.

Dag 1

Jij en je team

Dag 2

Je team als geheel

Dag 3

Je team in het bedrijf

Dag 4

Bedrijfsdoelen scherp gesteld

Dag 5

Van crisis naar kans

naturing teams natuurcoaching

Background: wat is natuurcoaching?

Natuurcoaching is coaching in de natuur waarbij niet alleen de coach, maar ook de natuur jou en jouw team begeleidt en ondersteunt. De natuur brengt je in contact met je ware natuur en innerlijke wijsheid. Je komt in een intuïtieve flow. Door in interactie te gaan met de natuur ontdek je antwoorden op jouw vragen en oplossingen voor jouw problemen. De krachtige natuurbeelden verankeren deze ervaringen diep in jouw lichaam. Je neemt ze automatisch mee naar je dagelijks leven en werk.  Je realiseert de gewenste veranderingen stap voor stap.

Zo komen jij en jouw team tot natuurlijke groei en bloem in een co-creatie met de natuur waarvan je de helende en spiegelende werking leert inzetten.

Mogelijke thema’s: veerkracht, missie, visie, stress, burnout, loopbaanbegeleiding…

Ready to get started?

Jouw Trainers

Peter Massy, Luc Mastelinck, Linske Brood, Geert De Busschere, Anne-Astrid Coninx en Filip Bauwens.

ism. NextStep coaching BV en Ecco La Luna 

Tarieven

Prijs:   €2150 p.p.
20-30% korting via KMO-portefeuille mogelijk

Dranken (water, thee, koffie), middagmaal en vieruurtje en inbegrepen

Intake en feedbackmomenten met CEO of andere bevoegde beslissingsnemer.  Zo is er steeds ruimte om af te stemmen op specifieke noden / behoeften en het programma gaandeweg passend te houden.

We zorgen steeds voor 2 coaches per groep van +- 12 personen.

Ook grotere groepen zijn mogelijk, dan voorzien we ook extra coaches en wijzigt de prijs.

Exclusief: Individuele coaching (Deze is wel mogelijk op vraag van jullie. Indien wij relevantie opmerken tijdens de opleiding, zullen we dit aan jullie communiceren.)

De betalings- en annulatievoorwaarden kan je  hier  nalezen.

Gratis e-book

 

Fijn dat we je op de website mogen verwelkomen!

Wil je nog een leuk extraatje ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol tips en inspirerende verhalen en download meteen het gratis NextStep e-book!

Schrijf je in