Leiderschapscoaching

Word een inspirerend leider

Welk soort leider ben jij?

 

 • Kan jij gemakkelijk delegeren?
 • In hoeverre baken jij je grenzen af als leidinggevende?
 • Zijn jouw medewerkers tevreden?
 • Kan jij betrokkenheid tonen EN tegelijkertijd ook zeggen waar het op staat?
 • Welke richting wil jij uit met je team/medewerkers en hoe stuur je bij?
 • Krijg jij zweethanden tijdens evaluatie- en feedbackgesprekken?
 • Kan jij gemakkelijk vertrouwen en verantwoordelijkheid geven?
 • Hoe pak jij je planning en operationele ondersteuning aan?
leiderschapscoaching, leiderschap training, sterk leiderschap

Ontdek leiderschapscoaching

leiderschap, beter leidinggeven, leiderschapscoaching
Leiderschap is voor iedereen verschillend en is in elke context anders. We onderzoeken welk type leiderschap bij jou en je context past. Je leert je sterktes en zwaktes kennen en ze inzetten in jouw persoonlijke leiderschapsstijl. We houden hierbij rekening met de bedrijfscultuur, zodat de coaching meteen een meerwaarde betekent voor je organisatie. We gaan na hoe jij kan bijdragen aan de doelstellingen van je afdeling of bedrijf en hoe jij, binnen de bredere missie en visie, impact kan hebben op jouw team en de organisatie.

In functie van jouw persoonlijkheid en leiderschapsstijl coachen we je naar:

 • bewustzijn van je eigen natuurlijk leiderschap: je talenten en valkuilen als leidinggevende kennen en doorvoelen. Je leert je kwetsbare kant inzetten als sterkte.
 • een sterke en verbindende communicatie aangaan met je medewerkers: feedback geven, verbale en non-verbale communicatie, leren communiceren vanuit je behoeftes en feiten benoemen.
 • leren je team aansturen naar bevlogen medewerkers met ondernemings- en verantwoordelijkheidszin.

Praktisch

Wij begeleiden je in een persoonlijk traject op maat van jouw vraag. We stellen het traject samen aan de hand van jouw specifieke situatie en noden. Persoonlijke coaching kan aangevuld worden met diepgaande workshops in een kleine groep.

Wens je hiervoor de loopbaancheques van de Vlaamse Overheid te gebruiken, aarzel dan niet ons hierover te contacteren.

 

Ik ben aan de loopbaanbegeleiding begonnen omdat ik vond dat ik nood had aan iets dat me houvast zou bieden om op moeilijke situaties te kunnen reageren. Dit was noodzakelijk in het vooruitzicht van een promotie. Ik had geen idee dat dit zo’n grote impact op me ging hebben. Ik ben veel bewuster geworden van wie ik ben en wat in me zit en heb beter leren luisteren naar mezelf.

Stijn Van Beneden

 

Openbarend om alle belangrijke knooppunten in mijn leven en loopbaan vanuit een ander perspectief te zien. Daardoor kreeg ik ook een andere kijk op mezelf om te ontdekken waar de huidige frustratie vandaan komt en die te kunnen ombuigen

Kurt M.

 

Gratis e-book

 

Fijn dat we je op de website mogen verwelkomen!

Wil je nog een leuk extraatje ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol tips en inspirerende verhalen en download meteen het gratis NextStep e-book!

Schrijf je in