Jezelf in de markt zetten

Jezelf tonen voor wat je waard bent is voor velen een lastige aangelegenheid. Bescheidenheid siert ons, maar belemmert ons om duidelijk te maken waar we voor staan. Waar je ook komt, het is altijd met jezelf dat je het mag doen! Tonen wie je bent is een uitdaging van formaat. Geschreven en mondeling. Superbelangrijk, zowel privé als in de werkcontext!

jezelf in de markt zetten workshop

Voor wie?

  • Sta je niet graag in de belangstelling maar erken je de nood aan (h)erkend te worden?
  • Is over jezelf spreken geen vanzelfsprekendheid?
  • Vind je jezelf maar half zo boeiend in vergelijking met anderen?
  • Zou je graag met wat meer punch voor jezelf willen uitkomen?
  • Vind je het moeilijk om een gesprek te starten op een netwerkmoment?

Dan kan je sprongen vooruit maken met ‘Toon je kracht’!

Wat mag je verwachten?

We starten met de essentie van ons levensverhaal op te pikken en er onze one-minute-pitch uit te distilleren.

We doen enkele ontspanningsoefeningen en experimenteren met stem, lichaamshouding en met inhoud. Je verlaat je comfortzone om jezelf in de schijnwerpers te zetten.

We beginnen heel erg klein en gaan in stapjes meer de andere kant op. Elk in verhouding tot zijn ambities.

Je krijgt opbouwende suggesties die je versterken.

Je leert positieve stimuli in te zetten om je presentatie kracht bij te zetten. 

Laat feedback je sterker maken. Zo zal je zekerder in je schoenen staan: ‘oefening baart kunst’, ook in het jezelf tonen!

In deze workshop spreken we klare taal. We behouden de vriendelijkheid, maar je krijgt oprechte feedback waar je mee aan de slag kan. Zo helpen we jou om de juiste bijsturingen te doen.

Praktisch

Wat?

De workshop is intensief, persoonlijk en zet je in je kracht. De werkmethodieken zijn gevarieerd en brengen je voorbij het denken. Er wordt steeds in kleine groepen gewerkt (max 8p). Een eenvoudige lunch en versnaperingen tussendoor zijn voorzien.

Prijs en subsidies:

PROPEL is een door de Vlaamse overheid erkend opleidingscentrum. KMO-Portefeuille kan ingezet worden door zelfstandigen en KMO's, VDAB loopbaancheques en opleidingscheques kunnen ingezet worden door particulieren.

Prijs voor particulieren die loopbaanbegeleiding volg(d)en dmv VDAB loopbaancheques: 125€ voor 1 workshop (1 dag). Bovendien kan je gebruik maken van je opleidingcheques twv max 120€ waarvan je zelf 60€ bijdraagt. Hierdoor komt je eigen investering op 65€. Bij inschrijven krijg je verdere toelichting hoe jij je recht op loopbaancheques/opleidingscheques kan activeren.

Voor zelfstandigen en KMO's : 250€ (excl. BTW) voor 1 workshop (1 dag). 40% subsidie via KMO-portefeuille mogelijk. Bij inschrijven krijg je verdere toelichting hoe jij je KMO-P kan aanspreken.

Betalings- en annulatievoorwaarden

Trainer:

De workshop wordt gegeven door Filip Bauwens. Zijn stijl wordt door deelnemers als 'verfrissend, authentiek en positief confronterend' omschreven. 'Zachte kracht en krachtige zachtheid' is een andere omschrijving. Humor en diepgang gaan hand in hand. Filip is professioneel erkend coach via ICF (PCC) en is een ervaren spreker op workshops en trainingen. ICF is de internationale coaching federatie. 

Data en locatie:

De workshop gaat door op 17 juni van 9u30 tot 17u in BlinkOut, Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Deze workshop is te volgen als onderdeel van de workshopreeks Innerlijk Leiderschap.

In samenspraak met de trainer kan deze dag ook apart gevolgd worden.
Verrassend zoals altijd. Ik vond de opleiding ‘Toon je kracht’ boeiend door de afwisseling van rust en beweging. Ik leerde om meer in mezelf te geloven. Dankzij de metafoor van de boom en het anker versterkte mijn zelfvertrouwen. Bedankt!

Emmy Coppens

Leerrijk, ervaringsgericht, “doen”! Verhelderend. Positief. Ik heb geleerd om mezelf beter te presenteren en te reageren met gelijke kracht. De kleine groep was een geschikte setting om iedereen aan bod te laten komen. Dat maakt het ook wat intenser. Ik vond het een diepgaande ervaring.

Anoniem

De opleiding was zeer interessant en vooral praktisch. Dankzij de oefeningen kan ik mijn ankerpunt en boom gebruiken om mijn zelfvertrouwen te versterken. “Ik ben oké”. Het was een fijne groep, de sfeer was ontspannend. Opbouwende cursus!

Anoniem

Neem zeker een kijkje bij de andere workshops van onze reeks ‘innerlijk leiderschap: Ontdek je drijfveer – Behaal je doelen – Efficiënt communiceren – Jezelf in de markt zetten – Self-management

Deel dit:

Gratis e-book

 

Fijn dat we je op de website mogen verwelkomen!

Wil je nog een leuk extraatje ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol tips en inspirerende verhalen en download meteen het gratis NextStep e-book!

Schrijf je in