5 workshops die jou een boost geven!

Voor wie?

 • Je wil je eigen koers volgen en niet die van een ander
 • Je wil jezelf beter leren begrijpen, weten wat je drijfveren zijn en wat jou energie geeft
 • Je voelt je doelloos en wil graag meer richting in je leven
 • Je hebt moeite om jezelf uit te drukken naar anderen of raakt geregeld betrokken in een conflict
 • Je wil anderen overtuigen van je talenten, producten of diensten, maar weet niet hoe er aan te beginnen
 • je hebt behoefte aan meer erkenning, maar kan jezelf niet goed in de verf zetten
 • je bent op zoek naar meer balans in je leven

Wat gaan we doen?

Tijdens deze 5 workshops leer je wat jij nodig hebt om je job en leven weer in eigen handen te nemen.

We werken aan een beter contact met je drijfveren, vertalen het naar concrete en haalbare doelen, leren je communicatietechnieken die deuren openen en we werken aan hoe je jezelf kan tonen met kracht. Ter afsluiting boosten we jouw persoonlijk meesterschap!

Wat levert deze workshopreeks mij op?

 • Je hebt zicht op je doelen op korte en lange termijn
 • Je ervaart de connectie met anderen als ondersteunend
 • Je durft je te tonen met plezier
 • Je vindt stabiliteit in jezelf
 • Je verhoogt jouw zelfsturend vermogen
 • Je kent je leef- en loopbaanpad waar je fier op bent

Ontdek het programma

Aan de hand van verhaaltechnieken leren we je hoe drijfveren werken en hoe je ze kan herkennen. In deze workshop leg je de wortels bloot die je voeden en wakker je jouw innerlijk vuur aan. Zo krijg je voeling met wat je echt wil.

Aan de hand van concrete oefeningen en voorbeelden krijg je een duidelijk zicht op jouw persoonlijke missie en doel in het leven. Je krijgt voeling met je eigen pad en kunt jouw acties bijsturen.

Tijdens deze 2 dagen leer je vanuit het praktisch kader van geweldloze communicatie (M. Rosenberg) om constructief om te gaan met jezelf en anderen. Je krijgt zicht op jouw communicatiestijl en via interactieve oefeningen ontdek je jouw dominante karaktertrekken, sterktes en valkuilen.

In deze workshop focus je op het maken van je pitch en wel zodanig dat jij je er echt comfortabel bij voelt. We doen ontspanningsoefeningen en experimenteren met stem, lichaamshouding en met de inhoud van jouw pitch. Je verlaat je comfortzone om jezelf in de schijnwerpers te zetten en krijgt constructieve feedback.

Op deze dag vloeit alles samen en werken we rond self-management. Je geeft discipline, genieten en ambitie een passende plaats in je leven én werk, zodat de beweging die je maakt echt bij jou past en een diepere verankering vindt in je dagelijkse praktijk.

Praktisch

Trainer

Jouw trainer is Filip Bauwens, coach en zaakvoerder van NextStep Coaching. Filip is professioneel erkend coach via ICF (PCC) en is een ervaren spreker op workshops en trainingen.

Prijs en kortingen

Standaardprijs voor 5 workshops: 1950€ (excl. BTW). 40% korting via KMO-portefeuille mogelijk.

Prijs voor klanten van PROPEL: 650€. Bovendien kan je gebruik maken van je opleidingcheques (twv max 250€).

Koffie, thee, versnaperingen zijn inbegrepen. Workshops die overdag doorgaan, zijn ook voorzien van eenvoudige lunch.

Betalings-en annulatievoorwaarden

Data en Locatie

De eerstvolgende workshopreeks gaat door op 6 mei, 10 mei, 27 mei, 31 mei, 17 juni en 21 juni in BlinkOut, Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent.

Ik vond de opleiding inspirerend om mijn zachtmoedigheid te louteren. Een streling voor de ziel! Tijdens de meditaties ervoer ik een warmte en zaligheid. Wat heb ik geleerd? KAIROS zal ik toepassen in het dagelijkse leven – het is wat nu telt. Ik leerde dat het belangrijk is om duidelijk te maken wat ik nodig heb. Ik moet tijdig aan de alarmbel trekken, indien er gevaar is dat mijn innerlijk kompas ontregelt.

Anamaria Rekecki

 

Heel leerrijk en verrijkend! Ik kan praktisch aan de slag gaan: kleine stappen vooruit zetten om mijn doelen te bereiken, een duidelijke richting bepalen, leven vanuit je beleving. Ik leerde dat ik mijn gevoelens zelf kan bepalen en mijn positieve gevoelens bewust kan inzetten. Ik vond deze opleiding interessant omwille van de opbouw, structuur, sfeer en het speelse karakter van de oefeningen.

Verena Steurbaut

 

De opleiding was verhelderend en verdiepend. Het belangrijkste wat ik eruit heb gehaald voor mezelf: hoe volg je je innerlijk kompas, hoe stuur je het, nothing else matters! Het geheel was verfrissend en samenhangend. Het buffet in het zonnetje, het dessert en de thee in de prachtige tuin waren echt genieten.

Eric Versluys

Bekijk ook onze andere workshops

Burn-out | Bore-out

Opstellingen

Gratis e-book

 

Fijn dat we je op de website mogen verwelkomen!

Wil je nog een leuk extraatje ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol tips en inspirerende verhalen en download meteen het gratis NextStep e-book!

Schrijf je in