Traject Innerlijk Leiderschap

Ontdek wat je echt wil

Traject Innerlijk Leiderschap

Bepaal en behaal je doelen

Traject Innerlijk Leiderschap

Communiceer effectief en verbindend

Traject Innerlijk Leiderschap

Durf jezelf meer te tonen

Traject Innerlijk Leiderschap

Verhoog je zelfsturend vermogen

6 dagen die jouw leven en je loopbaan een boost geven!

Waarom?

Leer leven vanuit je innerlijk leiderschap door te werken aan

 • het ontdekken van je drijfveren 
 • het bepalen, behalen en kunnen loslaten van je doelen
 • je verbindende communicatie
 • hoe je jezelf toont aan de buitenwereld
 • het contact met je innerlijk kompas

Hierdoor sta je sterker in je schoenen en kan je zelf sturing geven aan je leven en je loopbaan. Je boost je zelfvertrouwen en kijkt met andere ogen naar jezelf en de wereld rondom jou!

 

Wat gaan we doen?

In dit 6-daags traject leer je wat jij nodig hebt om je job en leven weer in eigen handen te nemen.

We werken aan een beter contact met wat jou voedt waardoor voelen en kiezen makkelijker wordt. We vertalen het naar concrete en haalbare doelen, leren je communicatietechnieken die deuren openen en we werken aan hoe je jezelf kan tonen met kracht. Ter afsluiting boosten we jouw persoonlijk meesterschap!

Het eerstvolgende traject start op 18/02/2021:

Wat levert deze workshopreeks mij op?

 • Je hebt zicht op je doelen op korte en lange termijn
 • Je ervaart de connectie met anderen als ondersteunend
 • Je durft je te tonen met plezier
 • Je vindt stabiliteit in jezelf
 • Je verhoogt jouw zelfsturend vermogen
 • Je kent je leef- en loopbaanpad waar je fier op bent

Ontdek het programma

Ontdek je drijfveer

We leren jou wat je voedt, hoe drijfveren werken en hoe je ze kan herkennen. In deze workshop leg je de wortels bloot die je voeden en wakker je jouw innerlijk vuur aan. Zo krijg je voeling met wat je echt wil en hoef je niet langer te twijfelen aan wat te doen of het gevoel te hebben dat je er weinig zin in kunt ervaren.

Bepaal en behaal je doelen

Aan de hand van concrete oefeningen en voorbeelden krijg je een duidelijk zicht op jouw persoonlijke missie en doel in het leven. Je krijgt voeling met je eigen pad en kunt jouw acties bijsturen. Je leert waarom een doel nastreven en loslaten tegelijk de hoogste kans biedt voor de realisatie ervan.

Communiceer effectief en verbindend

Gedurende 2 dagen verdiepen we ons in communiceren en verbinden met anderen. Vanuit het praktisch kader van geweldloze communicatie (M. Rosenberg) leer je om constructief om te gaan met jezelf en anderen. Je krijgt zicht op jouw communicatiestijl en via interactieve oefeningen ontdek je jouw dominante karaktertrekken, sterktes en valkuilen.

Zet jezelf in de markt

In deze workshop focus je op het maken van je pitch en wel zodanig dat jij je er echt comfortabel bij voelt. We leren hoe te ontspannen op momenten dat het er echt toe doet. We experimenteren met stem, lichaamshouding en met de inhoud van jouw pitch. Je verlaat je comfortzone om jezelf in de schijnwerpers te zetten en krijgt versterkende feedback.

Verhoog je zelfsturend vermogen

Een mens in balans en rust én toch vol daadkracht: het is mogelijk. Op de laatste dag vloeit alles samen en werken we rond self-management. Je geeft discipline, verbinding met het groter geheel, genieten en ambitie een passende plaats in je leven én werk, zodat de beweging die je maakt echt bij jou past en een diepere verankering vindt in je dagelijkse praktijk.

Het eerstvolgende traject start op:

Praktisch

Trainer

Filip Bauwens is de bezieler en trainer van dit traject. Zijn stijl wordt door deelnemers als ‘verfrissend, authentiek en positief confronterend’ omschreven. Filip is professioneel erkend coach via ICF (PCC) en is een ervaren spreker op workshops en trainingen. ICF is de internationale coaching federatie.

Prijs en subsidies

Standaardprijs 1800€ (excl. BTW) voor 6 dagen

Ben je zelfstandige of kmo? 20% of 30% subsidie via KMO-portefeuille mogelijk. Bij inschrijven krijg je verdere toelichting over hoe jij je KMO-P kan aanspreken.

Combineer loopbaanbegeleiding met het traject Innerlijk Leiderschap en geniet van het sterk gereduceerd tarief voor de 6 dagen: 650€

PROPEL is een door de Vlaamse overheid erkend opleidingscentrum, je kan dus ook opleidingscheques inzetten. 

Lunch, cursusmateriaal, koffie, thee, versnaperingen zijn inbegrepen.

Betalings-en annulatievoorwaarden

Data

De eerstvolgende reeksen zijn gepland voor:

Traject Innerlijk Leiderschap lente/zomer 2021
• Innerlijk leiderschap dag 1: 25/05/2021, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 2: 26/05/2021, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 3: 07/06/2021, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 4: 08/06/2021, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 5: 21/06/2021, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 6: 22/06/2021, van 9:30 tot 17:00

 Locatie

PROPEL – Rood Beeldekenstraat 23 – 9820 Merelbeke

Ik vond de opleiding inspirerend om mijn zachtmoedigheid te louteren. Een streling voor de ziel! Tijdens de meditaties ervoer ik een warmte en zaligheid. Wat heb ik geleerd? KAIROS zal ik toepassen in het dagelijkse leven – het is wat nu telt. Ik leerde dat het belangrijk is om duidelijk te maken wat ik nodig heb. Ik moet tijdig aan de alarmbel trekken, indien er gevaar is dat mijn innerlijk kompas ontregelt.

Anamaria Rekecki

 

Heel leerrijk en verrijkend! Ik kan praktisch aan de slag gaan: kleine stappen vooruit zetten om mijn doelen te bereiken, een duidelijke richting bepalen, leven vanuit je beleving. Ik leerde dat ik mijn gevoelens zelf kan bepalen en mijn positieve gevoelens bewust kan inzetten. Ik vond deze opleiding interessant omwille van de opbouw, structuur, sfeer en het speelse karakter van de oefeningen.

Verena Steurbaut

 

De opleiding was verhelderend en verdiepend. Het belangrijkste wat ik eruit heb gehaald voor mezelf: hoe volg je je innerlijk kompas, hoe stuur je het, nothing else matters! Het geheel was verfrissend en samenhangend. Het buffet in het zonnetje, het dessert en de thee in de prachtige tuin waren echt genieten.

Eric Versluys

Bekijk ook onze andere workshops

Burn-out | Bore-out

Opstellingen

Gratis e-book

 

Fijn dat we je op de website mogen verwelkomen!

Wil je nog een leuk extraatje ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol tips en inspirerende verhalen en download meteen het gratis NextStep e-book!

Schrijf je in