Getuigenissen

De mening van onze coachees is voor ons heel waardevol. Je hoort, ziet en voelt hieronder wat het traject betekend heeft voor hen.

 

Loopbaanbegeleiding geeft je duidelijkheid over wie jij bent als persoon en in welke werkcontext jij goed past. Je haalt de willekeur uit je loopbaanpad. We lieten enkele van onze coachees en coaches aan het woord.
“Je kan je hele leven blijven vluchten, maar dankzij loopbaanbegeleiding moet ik niet meer vluchten, kan ik blijven staan en zelf actie ondernemen om dingen in een andere richting te sturen.” Ontdek hoe loopbaanbegeleiding Bart geholpen heeft om zijn plek te vinden.
Deelnemers aan de workshopreeks Innerlijk Leiderschap blikken terug op hoe ze de workshops ervaren hebben.
Bart liep enkele jaren terug tegen een burn-out aan. Hij haalde veel uit mindfulness training, maar ervaarde de burn-out coaching van PROPEL als anders en diepgaander. Bekijk hier zijn getuigenis.
Hoe hecht is jouw team? Ontdek teamcoaching door PROPEL.

Hoe zit het met de tevredenheid over onze loopbaanbegeleiding?

  • Algemene tevredenheid 88% 88%
Omdat wij zeer veel belang hechten aan de kwaliteit van onze begeleiding, meten wij de tevredenheid van de coachees. Onze tevredenheidscijfers worden gemeten aan de hand van een evaluatieformulier dat onze coachees na afloop van hun begeleiding invullen.

Ben jij ook tevreden van jouw coachingstraject?

Geef ons dan een thumbs up op facebook of linkedIn

Gratis e-book

 

Fijn dat we je op de website mogen verwelkomen!

Wil je nog een leuk extraatje ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol tips en inspirerende verhalen en download meteen het gratis NextStep e-book!

Schrijf je in