Coach loopbaanbegeleiding

✔ Voor en door ingenieurs
✔ Verfrissende aanpak op maat
✔ Diepgaand en resultaatgericht

De coach van Propel biedt ingenieurs en IT’ers persoonlijke loopbaanbegeleiding. Haal meer uit je carrière en ga op zoek naar de beste versie van jezelf. Onze professionele coaches beschikken over de nodige certificaten en hebben zelf jarenlang in de industriële of technisch-wetenschappelijke werkomgeving gewerkt. Hierdoor kan onze coach jou de loopbaanbegeleiding bieden die je nodig hebt om een volgende stap te kunnen zetten.

welzijn op het werk welzijnstraject nextstep coaching

Een persoonlijke coach biedt je effectieve loopbaanbegeleiding

De loopbaan coach geeft je inzicht over jou als persoon en over de werkcontext waar jij je het beste in voelt. Wanneer dit duidelijk in kaart is gebracht, krijg je meer energie, wordt je zelfvertrouwen verhoogd en krijg je rust in je hoofd. We kunnen aan de slag met self management, dus prioriteiten stellen, omgaan met deadlines en stressmanagement, work-life balance of weer met goesting gaan werken. Maar ook met leren jou inspirerend te communiceren of helpen met je werkattitude te verbeteren. Uiteraard verschilt het per persoon waar de focus gelegd zal worden.

Wanneer kan de loopbaan coach iets voor je doen?

Herken jij je in de volgende situaties:

  • Je gaat met tegenzin naar je werk
  • Je hebt niet genoeg zelfvertrouwen
  • Je vindt het moeilijk om je plek binnen de organisatie of de arbeidsmarkt te vinden
  • Je wilt groeien, maar weet niet hoe
  • Je wil krachtiger naar voor komen als leidinggevende
  • Je bent op zoek naar je eigen talent
Dit zijn een aantal voorbeelden om een coach voor loopbaanbegeleiding in te schakelen. We horen graag wat jouw verhaal is. Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek met ons in door te bellen naar +32 (0)477 855 998. Ook voor vragen of het opvragen van meer informatie bel je naar dit telefoonnummer. Wij staan je graag te woord. 

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Gratis e-book

 

Fijn dat we je op de website mogen verwelkomen!

Wil je nog een leuk extraatje ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol tips en inspirerende verhalen en download meteen het gratis NextStep e-book!

Schrijf je in