Bedrijfscoach

✔ Voor en door ingenieurs
✔ Verfrissende aanpak op maat
✔ Diepgaand en resultaatgericht

Je schakelt de bedrijfscoach van Propel voor verschillende doelen in. Ingenieurs en IT’ers worden voorbereid op het technische luik van hun job, echter veel minder op het sociale en het business aspect. Uit studies blijkt dat bedrijven tekorten ervaren op het vlak van communicatievaardigheden, werkattitude en organisatie op het werk. Via bedrijfscoaching begeleidt Propel ingenieurs, IT’ers en technisch management naar:

welzijn op het werk welzijnstraject nextstep coaching
  • Authentiek leiderschap
  • Het team motiveren in kennis en kunde
  • Techniek communiceerbaar maken
  • Een ruimere kijk op de onderneming
  • De voorbeeldfunctie opnemen
  • Uitblinken in zelforganisatie

Vind je loopbaangeluk dankzij de bedrijfscoach

Wat zijn jouw doelen? Wil jij een volgende stap in je carrière zetten of wil je juist beter worden in je huidige functie? Ben je op dit moment leidinggevende, maar vind je het soms lastig om deze functie goed uit te oefenen? Wij bieden je carrière advies op maat. Wat krijg je ervoor terug? Bakken energie, meer zelfvertrouwen en rust in je hoofd. Klinkt goed? Start vandaag nog met jouw coaching.

Ga je dromen achterna

Wil jij weer met zin naar je werk gaan en meer zelfvertrouwen voelen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Heb je een vraag of ontvang je graag meer informatie van de bedrijfscoach? Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer +32 (0)477 855 998.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Gratis e-book

 

Fijn dat we je op de website mogen verwelkomen!

Wil je nog een leuk extraatje ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol tips en inspirerende verhalen en download meteen het gratis NextStep e-book!

Schrijf je in