Behaal je doelen

Maak jij rond nieuwjaar ook steeds een lijstje met “goede voornemens” voor het nieuwe jaar? Dit is hét voorbeeld bij uitstek om aan te tonen dat de meeste mensen het best functioneren als ze doelen hebben om naartoe te werken! Doelen zorgen voor houvast en vooruitgang.

Doelbewust leven gaat om heel bewust zélf je keuzes te maken en doelen op te stellen. Veel van onze plannen worden immers geïnspireerd op onze omgeving of wat mensen rondom ons willen. In deze workshop leer je je enkel baseren op jezelf om een richting te bepalen. Je leert ook hoe je deze keuze achteraf evalueert en bijstuurt.

leef doelbewust persoonlijke missie levensdoelen

Voor wie

  • Baseer jij je keuzes op wat andere mensen vinden dat je moet doen?
  • Kies je graag doelbewust zelf je eigen pad?
  • Heb jij geen bewust gekozen doelstellingen die jou richting geven? Heb je nog niet in kaart gebracht wat je wil bereiken binnen een jaar? Binnen vijf jaar? Binnen twintig jaar?
  • Wat is voor jou een prioriteit en hoe zorg je er voor dat je de dingen die jij belangrijk vindt ook op de eerste plaats zet?
  • Wat is jouw persoonlijke “mission statement” en hoe geef je dit vorm in je dagelijkse leven?

Moeilijke vragen om te beantwoorden? Je bewust zijn van je eigen doelen en prioriteiten is zo belangrijk! Niet om je er aan vast te klampen maar om richting te geven aan je acties. Zo krijg je voeling met je eigen pad en kan je bijsturen. Deze workshop begeleidt je naar een dieper inzicht in wat jij belangrijk vindt en waar jij naartoe wil werken.

Sta een dag stil bij deze essentiële zelfkennis en je kan je leven meteen effectiever in de juiste richting sturen.

Wat mag je verwachten?

Tijdens de workshop “Behaal je doelen” focus je je gedurende een hele dag op jouw persoonlijke missie en doelen. Aan de hand van concrete voorbeelden en praktische oefeningen leer je jezelf kennen en sturen in een specifieke richting.

Onze wil of onze drive is wat ons voortstuwt en ons energie geeft. Door je eigen drive te voelen en te verwoorden geef je vorm aan je missie. Je persoonlijke missie is wat dat jij wil realiseren in de wereld. Eens deze missie duidelijk is kan je specifieke doelstellingen gaan verwoorden die je helpen om doelbewust te leven: ‘dit wil ik doen en dit ga ik ook écht doen!’.

Aan de hand van praktische oefeningen leer je je drijfveren, missie en doelstellingen in te zetten in je dagelijkse leven. Je kan de (zelf)kennis dus meteen inzetten om doelbewust te gaan leven.

Schrijf je vandaag nog in om jouw plekje te verzekeren!

Na de workshop “Behaal je doelen”

  • Lijnen je drijfveer, je missie en doelstellingen met elkaar op
  • Ken je jouw prioriteiten en geef je er de juiste plaats aan in je leven
  • Heb je zicht op je doelen op korte én lange termijn
  • Heb je hulpmiddelen ter beschikking die je helpen je actieplannen vorm te geven en voor je doelen te gaan

Je zal dus veel doelbewuster aan het werk gaan om je toekomst een specifieke richting op te sturen. Deze richting bepaal je zelf, aangezien ze wordt gestuurd door jouw eigen innerlijke drijfveren. Doordat je wil en je doelen op dezelfde lijn staan kan je veel sneller vooruitgang boeken om tot je doel te komen of dit doel zelf bijsturen.

workshop leef doelbewust lifehack loopbaangeluk persoonlijke missie
filip bauwens next step coaching

Praktisch

Wat?

De workshop is intensief, persoonlijk en zet je in je kracht. De werkmethodieken zijn gevarieerd en brengen je voorbij het denken. Er wordt steeds in kleine groepen gewerkt (max 8p). Een eenvoudige lunch en versnaperingen tussendoor zijn voorzien.

Prijs en subsidies:

PROPEL is een door de Vlaamse overheid erkend opleidingscentrum. KMO-Portefeuille kan ingezet worden door zelfstandigen en KMO's, VDAB loopbaancheques en opleidingscheques kunnen ingezet worden door particulieren.

Prijs voor particulieren die loopbaanbegeleiding volg(d)en dmv VDAB loopbaancheques: 125€ voor 1 workshop (1 dag). Bovendien kan je gebruik maken van je opleidingcheques twv max 120€ waarvan je zelf 60€ bijdraagt. Hierdoor komt je eigen investering op 65€. Bij inschrijven krijg je verdere toelichting hoe jij je recht op loopbaancheques/opleidingscheques kan activeren.

Voor zelfstandigen en KMO's : 250€ (excl. BTW) voor 1 workshop (1 dag). 40% subsidie via KMO-portefeuille mogelijk. Bij inschrijven krijg je verdere toelichting hoe jij je KMO-P kan aanspreken.

Betalings- en annulatievoorwaarden

Trainer:

De workshop wordt gegeven door Filip Bauwens. Zijn stijl wordt door deelnemers als 'verfrissend, authentiek en positief confronterend' omschreven. 'Zachte kracht en krachtige zachtheid' is een andere omschrijving. Humor en diepgang gaan hand in hand. Filip is professioneel erkend coach via ICF (PCC) en is een ervaren spreker op workshops en trainingen. ICF is de internationale coaching federatie. 

Data en locatie:

De workshop gaat door op 10 mei van 9u30 tot 17u in BlinkOut, Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Deze workshop is te volgen als onderdeel van de workshopreeks Innerlijk Leiderschap.

In samenspraak met de trainer kan deze dag ook apart gevolgd worden.

Behaal je doelen

Het is belangrijk om stil te staan bij dankbaarheid. Verder leerde ik ook aftasten waar ik zelf mee zit en ook het waarom. Ik leerde er een systeem toe verankeren in je dagelijkse gewoonte, waarbij je je noden en minimale voorwaarden bewaakt en ervoor zorgt dat je zélf in de actieve positie blijft.

Dana Vervaet

Behaal je doelen

Eerst dankbaarheid, dan het doel. Ik ga aan de slag met het systeem voor behoud van gezondheid.

Anoniem

Behaal je doelen

Beseffen hoe dankbaar ik mij mag/moet voelen, dit toepassend op elke dag. Ik leerde hoe gelukkig ik ben omdat ik gelukkig ben en wat mijn missie is in het leven. Waarom zouden we doelen willen bereiken zonder eerst dankbaar te zijn? Ik kan stap voor stap mijn algemene toestand, gezondheid versterken en zo uit mijn donkere burn-out periode geraken. Bedankt!

Anoniem

Behaal je doelen

Ik heb mijn missie ontdekt en kan er ook praktisch mee aan de slag. Geluk hangt af van kleine dingen. Ik leerde dankbaar te zijn vooraleer je doelen opstelt. Zonder dankbaarheid zal je doel bereiken je niet gelukkiger maken!

Anoniem

Neem zeker een kijkje bij de andere workshops van onze reeks ‘innerlijk leiderschap: Ontdek je drijfveer – Behaal je doelen – Efficiënt communiceren – Jezelf in de markt zetten – Self-management

Deel dit:

Gratis e-book

 

Fijn dat we je op de website mogen verwelkomen!

Wil je nog een leuk extraatje ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol tips en inspirerende verhalen en download meteen het gratis NextStep e-book!

Schrijf je in