Wij genieten nog volop na van de dolkomische avond met Senior Executive Comedian Arnout Van den Bossche, in het bijzijn van onze klanten, coaches en coachees. Fijn dat jullie er bij waren! Het deed deugd om bekende gezichten terug te zien en zovele nieuwe gezichten te mogen ontmoeten!

De fotograaf legde enkele leuke beelden vast van deze avond, je kan ze bekijken op onze facebookpagina

Graag blijven we ook na dit geslaagde event in contact met jullie. In deze multimediale tijden kan dat door PROPEL te volgen op facebook of LinkedIn, of via de maandelijkse PROPEL nieuwsbrief, boordevol tips voor meer loopbaangeluk. 

En wie interesse heeft om mee te werken aan ons boek over loopbaanadvies voor ingenieurs, geef ons een seintje!

 

Deel dit:

Gratis e-book

 

Fijn dat we je op de website mogen verwelkomen!

Wil je nog een leuk extraatje ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vol tips en inspirerende verhalen en download meteen het gratis NextStep e-book!

Schrijf je in